I want your superlove

Ett kort inlägg innan jag somnar och ni där hemma vaknar. Som ja skrev i tidigare inlägg att jag skulle spendera dagen i solen, så blev de ej. I tisdags kväll var de regn och thunderstorm och dagen har varit mulen och lite sol då och så. Men jag tog mig till gymmet vid 11 tiden och fixade lite. Appropå gymmet igen som ja inte skrev i förra inlägget så märker ja redan skillnad, har en skjorta som har setat bra och den är för stor nu.. och mamma tro inte att jag går ner i vikt, jag tränar bara och äter ordentligt! :) Skönt när man ser resultat relativt snabbt men faktiskt så har ja alltid haft ganska lätt att träna bort överflödigt (menar inte att jag ät tjock!!). De fyra månaderna innan jag åkte märker ja nu i efterhand på riktigt att de inte var bra. Jobbade i genomsnitt 6 dagar i veckan och där emellan blev de en del skräpmat och som grädde på moset alkohol. Så som sagt skönt att ha kommit igång igen! Dagens pass var dock segt så de blev inte allt för länge. Ikväll efter jobbet va jag iväg och träffade Elin, trevligt!:) Vi har inte setts på några veckor pga våra jobbsheman osv.

BTW! Lidström har presskonferens imorgon (idag torsdag) kl 11 local time. Spännande!
I helgen är jag l e d i g som de ser ut så hoppas hoppas de! Besöker manhattan och eventuellt utgång men är dock en aning avis på Lunkan med fler som ska på Avicii på fredag!! Är ja här och han spelar så SKA jag gå!



Intervju och nya två låtar med GUDEN! check it out!
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/tv4_news?title=tv4_news_nojet_traffar_avicii&videoid=2195940

Superlove
http://www.youtube.com/watch?v=aJNGg_x4kIE

Two million
http://www.youtube.com/watch?v=q0jr9L0l804
/Alexandra Wadström

Memorial day!

Ledig måndag som känns som fredag eller nått. De är nämligen memorial day och de har varit fullt hus här hela dagen, vädret är kanon (30 grader varmt och sol) och jag har varit off work hela dagen och fortsätter med de fram till i morgon kl 3pm. Klagar ej! :) Sov till runt 9 och begav mig till gymmet, så himla skönt nu när jag faktiskt har tid för att åka iväg och träna! Resten av dagen har jag inte gjort mycket, stekt vid solen och blivit bränd hehe :) Jobbar ons tor fre heldag (7-10 3-9) och vädret ska fortsätta vara underbart så vet ju vad jag ska göra iaf när kidsen är i skolan!

I torsdags var jag till manhattan hela dagen helt själv, super skönt! Inhandlade saker till de där hemma som i fredags sickades hem hihi:) Till mig själv köpte ja lite m&m's och en vit klänning och resten kan ja inte tala om ju;) jobbade hela helgen så inte mycket har hänt. Eller jag tog kidsen till bear mountain igår, hur mysigt som helst! De fanns allt möjligt. picnic, pool, zoo m.m. Kidsen var nöjda och jag med och dagen gick fort!
BTW! Har beställt ett par Jeffrey Campbell skor för nästan en veckas lön så de kommer om några dagar hihi:D

Bear mountain zoo!
/Alexandra Wadström

Just listen to your heart

Länge sen, jag vet men har haft lite att göra och inte orkat. Ska försöka komma ihåg så mycket som möjligt och få med de... Torsdags tror ja var sist ja skrev något och sen fredagen hade ja ledig mellan 10-3 och vädret var toppen. Lördag jobbade jag till 12pm och efter de begav ja mig mot Long Island och Sofia! Börjar även lära mig hitta på manhattan, inte alls svårt när man kommer på de! Sofia bodde iaf super fin, väldigt amerikanskt! Chillade hos henne med lite vin och senare begav vi oss mot manhattan för en utekväll! Superkul, var uppe på empire state buildings roof top! Såg i stort sätt hela manhattan. Kan helt enkelt summera första utekvällen med awesome! Dagen efter skulle ja till familjens grandparents och vaknade 20 min innan tåget gick med en jävla hangover... Tur att de va sol och ja kunde dra ner solbrillorna och hade några timmar att piggna på mig... höll dock på att missa hoppa av tåget hehe.. De var iaf huuuuur fint som helst hos deras grandparents, som en park i hela gården! Gården var hur stor som helst också! Så trots min hangover så var de riktigt trevligt :)

Måndag tisdag har inte hänt så mycket spännande, jobbat 7-10 och 3-9 båda dagarna, varit dåligt väder men svin varmt så har mest chillat runt hemma. Har dock kört lillkillen till skolan båda dagarna, tar ca 30 min. Som alla tror att de är svårt att köra här, fel! Visst de är mycket trafik och de del folk kör som idioter, de är ofta bilköer men har man bara huvudet med sig och inte fegar så är de lätt som en plätt :) Dess utom när man har en 7 sits bil så vågar man vara fuffare också hehe :p Idag har jag bara jobbat på morgonen (de är som att vara ledig hela dagen) och imorogn är jag ledig, på fredag jobbar ja 1pm - 6pm samt hela helgen 7am - 3pm. mer än ok! Var och träffade Verena på morgonen, blev en kaffe och bagle cream cheese och efter de ett svettigt pass på gymmet! Tog med mig en chicken cesar salad hem och nu sitter ja här. Imorgon in till manhattan en sväng :) Har även hittat min favorit glass här, vanilla & red raspberry ice cream with oreo!:)
En dusch på de här och städa rummet skulle sitta fint!

/Alexandra Wadström

Everywhere you see there are people and the people are smiling !

Vilken otroligt jobbig jobbdag jag haft.. eller? verkligen INTE haha! Började kl 7am och hjälpte kidsen till skolan sen två timmar senare, 9am så var min jobbdag över. De bästa med de hela att jag va ledig hela dagen sen var de underbara vädret! Låg ute vid poolen och solade från 11-3.30 och färg fick jag allt, brännd blev jag också hehe.. Sen runt halv 5 begav ja mig till mallet och hittade lite småsaker. Hade en och en halv veckas lön kvar som ja inte hade gjort av med, tills typ idag.. nej inte allt men en hel del tur att de kommer ny imorgon :) Blev ett par shorts, en kavaj, strumpbyxor. Samt en bh och trosor från Victoria's Secret. När jag står där inne med en bh i handen så kommer de fram en dam och frågar om den kostar över 40 dollar och ja sa jag samtidigt som jag såg ut som ett frågetecken, hon ger mig en rabattkupong på 10 dollar och säger "this is yours". tack sa jag och fortsatte se ut som ett frågetecken hehe. Folk är så trevliga här och de gör de extra bra med att bo här:)

Senare efter mallet åkte jag och mötte upp Verena, en annan au pair tjej här men medans jag väntade så var ja in på en butik med design skor och väskor. Fick med mig ett par öppna klackar i färgen beige för ca 380 svenska kronor. Helt ok pris. Vi satte oss hur som helst på Starbucks, hör och häpna men de börjar bli gott! Fortsätter dock på caramel latte en stund till :) BTW! Skypde med ella ett bra tag också och mamma en sväng. :) Har kommit på att jag vill att de kommer medans de är sommar istället för de är så fint här nu!! Va tycker ni om de hehe?
Imorgon är de heldags jobb som gäller (7am-10pm och 3pm-9pm) och så klart ska de vara fint väder imorogn också hiho :D
Dagens fina bränna!
/Alexandra Wadström

And we will never look back, at the faded silhouette

Började inte förrän 3pm idag så sov en stund på morgonen och begav mig till gymmet en stund. Blev ett kort intensivt pass idag och känner nu hur benen kommer vara in pain imorgon hehe. Regnat har de gjort hela dagen också med dock varmt.. Vill ha sol istället:(

Allt flöt på bra till en början när mitt jobbpass började. Mellersta hade playdate här hemma och den minsta var hur go som helst idag :) Efter deras playdate ville jag att hon skulle städa upp efter sig men de passade henne inte alls, fick ursäkter som;  jag behöver inte och mamma och pappa bryr sig inte. Vilekt de gör, vi pratade om de igår (och ja förstår de)!! Massa sura miner och ett långt samtal. Sen var de dags för middag men då dög inte maten osv.. UNGE! Sen är mamma hemma och allt är bra tills jag sitter själv med henne och den lilla vid bordet och han skriker till för något, "han får göra som han vill" fick jag lite snäsigt till svar. Gav en lätt mördarblick (vilket ja kan vara ganska bra på haha) och sa ja "han gör vad han vill". Sa tidigare när min hostmom kom hem hur de hade gått och hon är helt på min sida så de känns skönt!! Men fortsätter hon i samma takt så får hosmom rycka in.
Kände hur ja bara behövde här ifrån en stund och smsade Elin som ställde upp på att ses över en fika när mitt jobbpass var slut, TACK! Dock fick jag sluta 30 min tidigare, tack för de med:) Tog lilla blien, i med mobilen i radion och drog på musiken. Såååå skönt ibland och speciellt idag! :) Dock kom jag fram till att jag saknar vänner och fest! men men bara att bita ihop..

AVICII Globen 2012-03-03 med Ella och Lunkan!
GUDEN!




/Alexandra Wadström

Hälsa till satan, vi hörs !

1 hel månad i USA idag!!! Helt sjukt va tiden går fort!
Som sagt ledig idag och lyckades sova till 10.30, har inte sovit länge alls när jag har varit här. Max til 9-halv 10 och jag brukar kunna sova länge. Igår drog jag ner rullgardinerna så mycket de gick och sova gjorde ja, skönt nu i efterhand :) Jag lyckades även med allt jag sa igår att jag skulle göra! Fixade gymkort, Planet fitness. De hade erbjudande nu, endast 10 USD/månad vilket motsvarar ca 70 svenska kronor! Galet billigt! Då finns de inga gruppträningar men de är inget jag är jätte intresserad av heller så de passar mig bra.

Hade ett "möte" med mina hostparents ikväll också. Lite om vad som fuknar bra/mindre bra och alla höll med om allt och sånt vi skulle tänka på. Tog även upp frågan om hur de vill att jag betalar för bensinen när jag använder bilen när jag är off work, har inte vetat hur jag ska fråga de förut då de alltid säger när jag ledig att jag kan ta bilen om jag vill åka och göra något. Och de såg ut som frågetecken först, "that is what the creditcard is for" (fick ett creditkort som jag kan använda om barnen behöver något) Så ja de vill inte att jag använder mina egna pengar till bensin, hur snälla är de inte!! Imorgon börjar jag inte förrän 3pm så ska möta upp en annan tjej samt ta mig till gymet innan.





/Alexandra Wadström

It's a beautiful day

Då var ytterligare en vecka över och jag känner mig lite sliten, eller kan inte kalla de det heller men lite för lite sömn! Jobbade som sagt till 12am i natt och började 7am i morse men mina hostkids sov ganska länge så halvsov på soffan:) Vädret har varit underbart 28 grader varmt! Dock är poolen fortfarande väldigt kall så badade inte men chillade i solen och tror jag fick pytte lite färg, alltid något :) Lunchen bestod av donken idag så jag och tjejerna åkte dit och åt. Mother´s day här idag också, dock jobbade min hostmom så vi alla skickade en lite hälsning via film:)

Pratade med ella och lunkan efter jobbet, totalt hela 3 timmar! välbehövligt ! :):) Städade mitt rum ikväll också som var kaos, tog en dusch och nu har jag krypit ner i sängen! Sov också bara ca 3,5h i natt för jag höll på och fixa med bildspelet i förra inlägget men de var de värt :) Imorgon är jag ledig och ska försöka bege mig till ett gym, tvätta lite och försöka ha sovmogron! Klockan är bara 10pm här men jag är helt slut...

God morgon Sverige nu går jag och sover!
/Alexandra Wadström

New York, concrete jungle where dreams are made of !



Hej hej hej hemskt mycket hej!
dålig uppdatering senaste veckan, ja vet.. Men hade inte något att skriva om tidigare i veckan MEN nu finns en hel del! Ska försöka få med så mycket som möjligt. Dagen till ära har varit lång! Började redan vid 7 med jobb ett par timmar sen var ja ledig fram till ca 4pm, ganska skönt men kändes segt att börja jobba då igen, trots allt lördag. Hann förresten där emellan skypa med mamma, ella och lunkan samt åka iväg till mallet en sväng. Blev inget shoppande men skönt att komma ut lite:) Fortsatte eftermiddagen/kvällen men jobb och slutar klockan 12am. Mina hostparents samt äldsta var iväg på något så de blev därför sent jobb idag, Var med de två små till mallet också och de var en dum ide men efter lite mutor med choklad så var alla glada hehe :)

Onsdag och torsdag finns de inte så mycket att säga om, jobbade lite och chilla mest som vanligt.. fast jo en sak, var ut på en powerwalk i torsdags och herregud vad otränad jag är!! pinsamt! igår kunde ja knappt ta mig ur sängen.. men de va bara att pallra sig upp för runt 10 gick tåget till manhattan. Alltså jag var ledig hela dagen i fredags! Strosade runt i min egna värld ett tag, gick till madison square garden sen vidare upp till central park. Där mötte jag upp en tysk tjej, käkade lite lunch och sen tog vi subwayen till downtown och Brooklyn bridge. Hur fint som helst när man fick över till andra sidan och såg manhattan och alla byggnader!! Vidare sen till Ground zero (World trade center memorial) De var som två stora basänger där tornen har stått som var ca 9 meter djupa. Från kanten uppifrån rann de som ett vattenfall ner huuuuur fint som helst men ledsamt på samma gång. På kanterna upptill också är allas namn som dog ingraverade! Just de, påvägen in så gick man igenom en säkerhetskontroll och man fick inte ha dryck eller något med sig. Ett plus med hela dagen var de underbara vädret! :)

Efter de var klockan helt plötsligt 6pm och tiden hade verkligen sprungit iväg! Dock hade ja en sak kvar. Så jag tog mig upp till Apple store och köpte mig min nya älskling macbook air ! :D LYCKA! Efter de satte jag mig på tåget hem med pain i ben och fötter men lika glad var jag för de! :) Så i går kväll och idag har de även gått en hel del tid åt de!




Mer än så här blir de inte, jobbar 7am - 3pm imorgon så lär sova lite också dock har jag försökt att sätta ihop ett bildspel åt er också, blev dock två:) Klicka här och här för att se!
/Alexandra Wadström

I'm a fucking alcoholic !

Igår var jag in till NYC med Elin och hennes kompis Axel, mycket bra väder gjorde dagen toppen:) Hängde downtown i Washington Square park med solen i ögonen! Njöt verkligen av de fina vädret och NYC, livet helt enkelt! Alla borde få uppleva NYC, när man börjar närma sig manhattan så bara ler man och blir helt lycklig, just nu vill jag aldrig åka här ifrån! Vandrade sedan till middletown och till times square en sväng innan tåget gick hem. Njöt och drömde oss bort, jag vill bo på manhattan någon gång så är de bara! När vi var på times square så passade vi på att gå in på m&m's, vilken sjuk butik! tre våningar fyllda med olika m&m's saker. Något mer sjukt var att när jag och elin hade plockat lösvikts m&m's och skulle betala så vart de exakt på pricken lika mycket!

3 veckor på pricken i USA och 1,5h jobb idag! kan inte annat än säga att jag har de jävligt chill för de mesta!! Mest chillat runt hela dagen, tog en nap efter att barnen åkt till skolan. Käkade risotto till middag med hela familjen vilket var första gången jag åt de, riktigt gott! Fipplat med min hostmam's macbook och oj vad jag bara SKA ha en nu :):) Men de bästa av allt på hela dagen, ett glas vin till maten! Alkohol för första gången på över tre veckor, åh så gott!!! Poolen här hemma börjar bli redo också bara lite mer värme som saknas :) Resterande av kvällen så har jag kollat på båda Hangover filmerna. Alltid lika bra :D Imorgon börjar ja inte försen 1pm, chill som vanligt!
Tack för mig för idag och kärlek till livet! <3


/Alexandra Wadström

NYC!

Ledig söndag, mot Manhattan och NYC!

/Alexandra Wadström

Lost in new york!

Även fast min dag började runt 6.45am så vaknade inte mina kids förren runt 8am så chillade framför filmen jag började på igår kväll. Mådde fortfarande sådär imorse så förmiddagen var lugn. Jobbade som sagt bara till 12pm idag. Fick ett sms av elin som frågade hur jag mådde och vi bestämde oss för att åka på äventyr till White Plains och the westchester, mall. Och äventyr fick vi oss minsan, irrade runt överallt och missade avfarter här och där, tog oss minst dubbel så lång tid än påvägen hem, swedish girls haha.. Kom iaf både dit och hem! :) Köpte dock bara ett genomsknligt nagellack på Shephora! Och just de på vägen hem en ny plattång! Har inte plattat håret sen jag kom hit och nu kan ja inte vara utan en längre hehe! Höll på att hamna i city men blev inte så, ganska skönt nu i efterhand att få vakna upp pigg och fräsh imorgon :) Istället blev de en cesar sallad (idag igen!) Gled runt lite och nu är jag hemma. Tack till Elin för dagen/kvällen!! Försöker även lära mig dricka kaffe och de går helt ok med en caramel latte från starbucks! Är också ledig imorgon, skönt!


Har även pratat med mina allra bästa nu på kvällen.. både bra och dåligt! blir så avis när alla är ute och festar buhu.. Adam (världens bästa adam) sa "vi saknar dig, kom hem".. sånna gånger jag önskar att jag bara kunde knäppa med fingrarna och vara hemma just för kvällen! Fick även fina sms som ja knappt såg vad de stod i och en fin blid på min allra bästaste vän! <3 Men hur som helst så är de alltid kul att höra deras röster! :):)
Haha sorry min bästa!;)
Love! <3
/Alexandra Wadström

Thunderstorm

Denna fredag kunde varit bättre. Vaknarde vid 5am av att de bixtrade och åskade, höll mig vaken med täcket över huvudet (överdriver ej) i ca 1h och sen fick jag sova någon haltimme igen. Dock skulle de vara dåligt väder hela dagen men helt ok, varmt!! Började med att få kidsen till skolan vilket gick smidigt som vanligt. Efter de chill och somnare i soffan i ca 2h sen var ja helt förvirrad. Första kommer hem från skolan om 30 min och jag är helt nyvaken. Går ut för att möta upp henne och står där i 5-10min, fan klockan är bara 2! 3 kommer hon hem... Efter jag vaknat upp känns de som jag har feber och har ont i hals/öron vilket är ett tecken på att jag håller på att bli sjuk! Så känner ja mig fortfarande men hoppas de inte är något. Min hd kom hem tidigt och jag vart lite förvånad. Samma där, kände sig inte helt kry. Runt 5-6 tiden åkte han iaf iväg med minsta och de andra roade sig själva, min hm skrev ett sms: As soon as I get home you go to bed! så snälla och omtänksamma hostparents :):)

Imorgon är de lördag, jobb 7am-12pm, chill! Efter de så om ja mår bättre (hoppas!) så ska ja nog hitta på något med de andra au pair tjejerna. Kanske blir en tripp in till city i helgen och så fixa "de bra" hiho :) Inom kort sängen och en film!
/Alexandra Wadström

Lever så mycket man hinner

leeeeeeedig dag = mycket braaaaa dag! Tanken var att ha sovmorgon till 9.30 men somnade om till 10.30, hehe ovanligt! Men vad gjorde de:) började med att slå på datorn och se filmen som jag somnade framför igår. Ella ringde så pratade med henne medans jag gjorde mig i ordning (sjukt att när man pratar med folk hemma så är deras dag i stort sett slut medans min bara har börjat, kommer ta tid att fatta) sen var jag och mötte upp två tyska tjejer och käka lunch, chicken cesar salad - kärlek!<3 Mycket trevlig att se lite annat folk! Va även in på en butik och hittade present åt tilda. Har även lyckats glömma lösen till internetbanken (amerikanska) så hade ingen aning om hur mycket pengar ja hade kvar vilket ej är bra för överskrider man minsta lilla så dras en viss summa senare för att man har överskridigt. Åkte dock förbi en bankomt och såg att nästan havla veckolönen hade gått åt...

Nu på kvällen har jag träffat en svensk au pair här i området. Åkte till mallet och käka lite, blev en pizza slice - mums faktiskt! Hittade även en söt jumpsuit för ynka 19.90 dollar samt erbjuden jobb! Va in en snabbis på Victorias secret, skulle kunna köpa upp hela butiken! I <3 USA ! Försökte ta oss vidare till ett starbucks men blev dunkin donuts mitt ute i ingen stanns! Imorogn jobb 7am-9am & 3pm-9pm, fredag vilket betyder helg och veckans lön samt 2 veckor hos familjen! Time for bed and "sex and the city"






/Alexandra Wadström

chill !

Slut på denna dag och imorgon ledig hela dagen. tummen upp för de! Ska försöka träffa en annan au pair här i området imorgon dock är de inte alltid lätt då jag ännu inte alltid har tillgång till bil. Jobbar nästan alla vardagar vilket betyder att jag ser till att barnen kommer till skolan i tid så mellan 7am-ca 10am är de jobb som gäller. Efter de så är jag ledig fram till 3pm så där emellan är de inte mycket att göra. Så sen jobbar jag alltså från 3pm till 8-9pm. Men så när jag inte har bil vilket är när både hostmom och hostdad jobbar så chillar jag mest hela dagarna:)

I går var ja och kollade på gym här i närheten, de hade verkligen A L L T !!! Personlig tränare i varje rum, ett rum för bara kvinnor att träna i. Massör och läkare på plats varje dag. Två st pooler samt en bubbel m.m. Ja hur mycket som helst fanns de som sagt! Dock är jag inte jätt mycket för gruppträning och de var dyrt så funderar nog på att välja något annat då jag inte tror jag kommer utnyttja de så pass mycket, inte värt pengarna.
Dagen har varit bra, inte så mycket kostigheter alls! Vädret har inte varit de bästa så de har varit helt ok att bara chilla hela dagen! Skypade/pratade med min favorit ella idag också samt hela familjen hemma! <3 Bra dag! BTW! I helgen ska ja införskaffa någon väldigt bra hihi:D (ni fattar nog vad, om inte så bara vänta och se).
Nu ska jag ta hand om lite tvätt och invänta Revenge, favorit!!

/Alexandra Wadström
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se