KÄMPA!


Söndag eller måndag kommer de som ja nu ett tag har väntat på, då får ni veta. Allt ja kan säga är kämpa kämpa kämpa till mig själv. Ge inte upp, jag vet att jag kan! Allt går om man vill och jag vet att jag kommer klara de. En del har säkert redan räknat ut vad det är.. Fyra dagar återstår!

Om tre veckor är även ella, mamma och tilda här:D wiiiihoo. Runt 7 tiden på kvällen står jag och väntar förväntansfullt! Can´t wait!!!!! Har även lyckats spara en hel del pengar tills de kommer, dock sa ja ge mamma lite som ska inte på sparkontot osv. Sen är tanken att shoppa en helt del höstkläder när de är här så lär inte va så mycket pengar över sen iaf hehe:) Hade sagt till mig själv att ja inte ska handla nå kländer alls tills de kommer men ett par tränings bh:er och ett par shorts var ja värd, de va på rean så då är de okej:)

Min host dad har kommit hem igen och stannar tills i början av oktober innan han åker iväg på jobb igen. De dagar nu sen han kom hem så har barnen och han förstår velat spendera mycket tid tillsammans, trotts de har ja jobbat och dessa dagar är riktigt sega! Jag gör inte många lyft känns det som. Han sa när han kom hem; you´re gonna have your life back now haha. Haha ja tänkte jag men de har ju inte varit så påfrästande ändå nu när de går i skolan:) 
 
Kände att förra inlägget med de där att jag saknar sverige osv blev lite negativt och som om ja inte tycker om att vara här och så var ju inte tanke menat. Jag älskar fortfarande NY lika mycket och samtidigt som ja tror detta är ett år för mig så vill ja på ett sätt aldrig lämna NY!!
 
 
 
 
Fick denna av ella i paketet förut, passar bra här borta:) #heja #sverige #ica
 
 
Senaste inköpet #YANKEES
 
 
Godaste frukosten, så fort ja ätit upp den så långtar ja till nästa morgon haha! Ägg, naturell yoghurt som jag blandar i hallon i och uppepå naturell musli. MUMS!
 
/Alexandra Wadström

Don´t u worry child, see heaven´s got a plan for u!

 
De va väldigt länge sen något skrevs här men sanningen är att inte mycket händer för tillfället. De beror på en (bra) andleding som ni kommer få reda på om ca 10 dagar.
 
Var på bio här om dagen och såg "The words". Riktigt bra film! Man var verkligen tvungen att hänga med i den men som sagt mycket bra, värd att se! Vet dock inte om den har kommit till Sverige än. Tror ej de..
 
Barnen har börjat skolan igen och hösten har börjat närma sig! Faktiskt ganska myskigt att få klä på sig lite mer, kunna tända ljus och mysa framför tvn:) Börja köpa lite höstkläder ser ja också fram emot att göra! Men ja ska spara mig tills Ella mamma och tilda kommer!:) De kommer om 27 dagar och jag längtar sååååå mycket! Jag saknar mamma och tilda (hela familjen) dock kommer de bli speciellt att se Ella igen, de går inte att beskriva! Bästa vän<3
 

Jobb dagarna går bra och rullar på, min hostdad har varit borta i lite mer än en vecka och kommer hem i början av nästa vecka, han är och jobbar i Colorado. Dagen var bra men slutet var drygt. När man ber dem att plocka undan något och lär göra de 5 gånger, 3/5 gånger med en högre röst för att de ska inse att man menar allvar och sen sista gången säger de oj förlåt ja glömde bort.. åh!!!! Hur som helst ja ska inte klaga, har varit lite extra känslig denna månad pga vad jag går igenom (de ja inte berättar). 
 
Något som mer varit i tankarna är att de nu har gått 5!!! månader, sjukt! och snart ett halv år.. Jag älskar NY så mycket men ja saknar alla sjukt mycket hemma! De kommer bli så otroligt svårt att dels lämna familjen och framför allt NY! Samtidigt så längtar ja verkligen tills jag får ha egen lägenhet, inreda den fint och som ja vill, ha ett jobb/plugga. Komma hem till sitt egna hem som man kan bestämma själv över och framförallt att man kan skilja på jobb och hem. Jag visste att de skulle bli tufft att bo i någons hus när ja har varit van att bo själv. De är något jag längtar riktigt mycket efter! Att börja plugga känner ja också att de inte skulle vara helt fel, dock vet ja inte vad än men de är faktiskt inget ja har panik över. Ja vet att många tänker, lev livet där hemma är inget att ha, faktum är att jag ALDRIG hade trott att jag skulle uppsaktta Sverige så mycket som ja gör, samtidigt saknar ja inte själv sverige utan vänner och familj men de sverige på ett sätt också. Nu har ja babblat klart men kände att de va skönt att få ner de i text och ventilera sig lite:)
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

Next in line!

 

Fredag kväll men de känns som måndag. Kan vara för ja har varit ledig torsdag och fredag samt utgången i onsdags:)
 
Semester och Cape Cod va riktigt bra! Hur fint och mysigt som helst och fint väder också. Vi hängde på beachen en dag, poolen en sen va vi till en ö som heter Martha´s Vineyard också. Jätte fint! Bilder finns längre ner. Ätit jätte god mat också:) Sista kvällen åt vi på en restaurang vid hamnen, hur fint som helst!! :) Näst sista dagen va vi till ett aquarium, inte så speciellt men kul att se ändå. Min hostmom berättade föresten att på Cape Cod så finns mycket kända byggnader osv samt att typ väderforskning eller nått görs där, en av världens största. Något sånt, ganska häftigt faktiskt! Även om ja jobbat så har de varit riktigt chill! Inte alls känts som jag jobbat, klagar ej:) När vi kom hem så hade mitt paket från ella kommit:D
 
Gjort några inköp under veckan också, väska och lite underkläder. Välbehövliga saker faktiskt:) Imorgon jobbar ja hela dagen 7-5 och sen ledig söndag igen!
 
Imorgon är de även första september och ett nytt kapitel börja, en månad av nyttigheter. Mer än så säger ja inte, ni får vänta en månad innan jag avslöjar va de är;) om ni inte lyckas räkna ut de förstås:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se