Pain from hell!

 
Igår (fredag) så åkte jag in till manhattan för att går på comedy club med några, första gången ja va på nått sånt och de va ganska kul. En kompis kände han som äger stället och han brukar även vara i sverige mycket och uppträda och i slutet av maj så kommer han till Västerås!! Vi hängde med honom och några andra efteråt och han tycket jag skulle gå när han kommer hem. De va en svensk kille där också som uppträdde, som han hade bokat speciellt för oss svenskar!:) Clayton Fletcher hette han och den svenska Per-Robin Gustafsson, om de säger er nått:)
 
 
Köttade för första gången på länge med träning igår. Fick ju Sofi Fahrmans bok bodylicious, av mamma! Hoppades på att den kunde ge lite insperation och motivation. Herregud va jobbigt och hårt de var, och de känns idag för idag har dagens arbete gått ut på att försöka gå så normalt som möjligt. Har känt mig som 80 år som knappt kan gå på toa haha.. Ben, rumpa och mage gör så fruktansvärt ont! En vilodag idag och imorogn är de dags igen! Kändes som jag åldrades 60 år över en natt haha.. Mitt hostkid har typ skämts för mig idag när vi har varit utanför huset.
PJ - Alex you can´t walk like that in front of people..
hahahah tack..
 
 
Förövrigt har jag jobbat hela dagen och kört till JFK med kidsen för att hämta min hostdad som har varit i Chicago och jobbat i 2 veckor. Chill men lång dag.. Lika dant imorgon så nu sängen och hoppas på att jag är normal imorgon hehe..
 
 
 
Kommer aldrig glömma den här morgonen hahaha! Miss my bestfriend! <3
 
/Alexandra Wadström

Joshua Radin - Rather be with you

Ny favorit!
 
 
 
/Alexandra Wadström

I NEED A BREAK!

 
Upprörd, arg och ledsen är bara förnamnet just ju! När man kl 22 på kvällen får reda på att man ska jobba 7 på morgonen dagen efter och dess utom själv med ungarna, som ja nu för tiden heller inte orkar med.. JAG VILL BARA ATT DE SKA VARA ÖVER NU!!! Senaste tiden har jag fått veta i sista minut om att ja ska jobba, visst de är mitt jobb men lite bättre kan man planera. 36 dagar kvar och de har aldrig känts så långt... Allt och alla går mig på nerverna! Sova på soffan i natt lär ja också göra, JAG HATAR LIVET JUST NU!!!
 
 
Veckan när pappa och brorsan var här var iaf mycket bra! Vi bodde jätte fint, på times square. Drog med Robin ut, via falsk leg haha. shoppade för mycket men mycket fina kläder:) De mesta på rea!
 
SHM va sjuuuuukt bra!!! Dom va bra hemma men detta tog priset!!
 
Tänker inte gå in så mycket i detalj va vi gjorde för de är typ som när mamma och dom har varit här förut. Dock åkte vi tour buss från times square till downtown haha, riktigt kul faktiskt men jävligt kallt haha.
 
Bjuder på lite bilder istället:)
 
 
När ja väntar på dom på flygplatsen så ser ja Gry och gänget komma gåendes sen var ja bara några meter ifrån dom och då kommer Gry´s man fram och frågar om han får ta ett kort på oss två för vi ser så lika ut (?) och de kunde ja ju inte säga nej till;) Blev sen kallad Grys okända dotter på instagram och ca 10 pers ville börja följa mig haha
 
 
HELT SJUKT!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hahaha!
 
 
 
 
 
 
Som sagt bara 36 dagar kvar så kör tre veckor bikini boot camp med Sofi Fahrman, skulle ha börjat i helgen men åkte på förkyldning så tänkte dra igång i morgon eller onsdag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se