Thirty seven hours left !


Räknar ner för fullt nu. 37 timmar kvar tills mitt svenska godis, bea-sås m.m. OCH framför allt mamma är här! Nu ska ja dess utom sova 7 timmar och imorgon jobbar ja någon timme på morgonen innan vi åker till SplashDown beach! De är en water park, som ett äventyrsbad och sist ja besökte ett sådant gick de ju som de gick (avslagen tand, lös tand som resulterade i spricka, fläskläpp). Ska ta de lungt denna gång, ja lovar :) Så ja morogndagen lär också gå snabbt!
 
Denna dag har också gått fort, jobb dock 11-9 men vi har spenderat hela dagen vid poolen så ja klagar inte så mycket faktiskt :)
 
Gissar att de är sista uppdateringen på ett tag nu som ja uppdaterar, med tanke på att mamma ska vara här en vecka!
 
 
 
Yankees car!
 
 
Dagens jobb! #jobbetnärdeärsombäst
 
 
 
Förra gångens resultat, ska försöka undvika detta denna gång hehe
 
 
/Alexandra Wadström

Magic Mike!

 
 

Äntligen är helgen över, gick ganska fort! Imorgon jobbar ja bara på morgonen sen ska ja ta mig till gymmet och frisören och se om de kan komma med något bra:) Har en del skype samtal att uträtta imorgon också. Räknar ner dagarna nu, endast 4 kvar!!
 
Avslutade dagen med molly och bio, Magic Mike! Bästa på länge, värd var enda krona hahaha. Alla tjejer borde se denna, avgör själva;)
 
 
/Alexandra Wadström

One week!

 
Åter över en vecka har gått sen ja uppdaterade sist och en vecka kvar tills mamma är här!
 
Förra veckan rullade på fort och lördagen bjöd på manhattan och utgång. Jag och elin började dagen runt 2 på manhattan med att ta oss neråt en bit för lite mat och gott var de. Sjukt gott!! Bästa på länge, lasagne fick de bli vilket även är en av mina favoriträtter och de va faktiskt de godaste jag har ätit sen ja kom hit! Faktiskt tycker ja maten här inte alls är speciellt god, vet inte varför men. Saknar svensk husmanskost!!
 
Tog oss mot vårt felbokade hotell som lyckades bli 1 minuts gångväg till empire hotel, hur bra var inte de liksom! Riktigt taggad för kvällen och så får elin migrän.. Sofia med fler räddar mig och elin kom senare. Riktigt lyckad kväll, ännu bättre är ju att man inte gör av med nå pengar;) De kommer ju bli lite konstigt sen när man kommer hem och lär betala för alkoholen haha! Varför finns inte massa promoters hemma för? :p
 
Dagen efter mådde ja oförskämmt bra! Checkade ut runt 11 och möts av världens syn. Vi står och väntar på hissen och så kommer en ganska tjock kvinna gåendes i korridoren NAKEN! Går förbi oss tappar nyckeln och böjer sig fram, en fet röv är de enda som syns! hahaha dog lite lätt hela dagen. Vi tog oss till starbucks och bestämde sedan att göra nått åt dagen och inte åka hem och sova bara. Så de blev en promenad längst the high line ganska mysigt faktiskt, dock som vanligt olidiligt varmt! :) Tog oss till central park och chillade samt forstatte dö lite åt den nakna kvinnan ;) Var hemma runt 7 och sen dog jag lagomt i sängen tidigt.
 
Jobbade heldag måndag och tisdag, ledig onsdag, idag bara 4-9, imorgon 1-5 och sen hela helgen igen 7-5 (hatar dessa helger). Men ja ska nog överleva de också och de går nog fort. Sen bara 4 dagar och så är mamma här, prefekt!
 
Efter att min hostmom igår frågade vad ja ville plugga här och ja absolut inte vet vad så har ja idag suttit och se om något intresserar mig men nej.. De va ju alltid jag och häst de skulle vara och så blev de inte så, va fan vill ja med livet? Vet bara att de ska va någorlunda roligt OCH de ska ge bra med pengar haha! De är vad ja vet...
 
Saknar också min finaste vän så oerhört och de känns som hon kommer snart men de är ju typ 3 månader kvar!! :( Men ja vet att de är den bästa vän man kan ha vilket gör de lite lättare att hålla modet uppe:) kärlek till dig D! <3
 
 
 
Hotel empire
 
 
Empire state building
 
 
 
 
The high line
 
 
 
/Alexandra Wadström

Three months - check!

 
Måndag och ny vecka. 1 frjädedel av mitt år avklarat. 3 månader, 84 dagar i USA idag! Sjukt va tiden går fort!
 
Började ju förra veckan med feber och förkyldning och börjar denna vecka med matförgiftning (tror ja iaf!) Vaknade runt 8 imorse och hade ont och var öm i magen. Så de enda ja har lyckats med under förmiddagen var att ta mig till ett ställe.. Min hostmom har kommit och kollat till mig flera gånger idag och fick nyss två rostade mackor och ett glas vatten hehe :) Dock känns de bättre nu men fortfarande öm i magen. Blev lite rädd först vad de kunde vara och de enda ja kunde komma på var maten från igår. Var med Elin och käkade på applebees, de var dock en trevlig kväll :) De som sög fast på samma gång var bra var att jag va ledig. Hade gärna spenderat denna dag i solen istället men men..
 
Jobbat en hel del förra veckan och i helgen som sagt både lör och sön. 7-5 men dagarna gick ganska fort ändå!
Jobbar och inte lika mycket denna vecka. och på söndag är ja ledig så på lördag blir de utgång med min pärla, Elin. Längtar såååå mycket :)
 
Har även lyckats kolla på hotell hela dagen tills mamma kommer så nu är de bokat och klart:) 17 dagar kvar! Kan dock inte säga vart för de blir en suprise;) Bra blir de iaf!
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

Manhattan: All you need is a million dollars and a dream.

 
Skulle gå och sova men fick ryck att uppdatera här. Jag har gått i si sådär 7 tmmar idag vilket betyder att ja är ganska död nu..
 
Började med att när ja skulle ta tåget så va biljettmaskinen trasig! Den tog inte kort, tre minuter till avgång och så får ja 10 dollar av en främlig, skulle ju aldrig hända i sverige! haha
 
Var iaf på Manhattan runt 1 tror ja och började med att vandra 5th avenue till central park. Stannade där en stund och tog lite bilder och bara njöt :) Åt lite på strbucks och fortsatte sedan ner mot times square och tog subwayen en bit till neråt och hamnade på sockerbit! Den svenska godisaffären alltså, fick med mig lite gott svenskt godis:) Vidare mot Soho, alltid så mysigt där nere och shoppingen är ju fantastisk ;) lite farligt ibland! målet var att göra av med så lite pengar som möjligt för ja försöker spara tills mamma kommer om TRE veckor!! Fick dock med mig två toppar för ca 20 dollar totalt så de va helt ok. :) Helt plötsligt var klockan redan 7 och ja begav mig hemåt igen:) mycket skön dag för mig själv!! Tog en del bilder i början av dagen så de va mest de jag ville dela med mig av i detta inlägg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu ska ja sova och försöka klara av helgens jobb innan ja varit här i TRE MÅNADER! Helt sjukt ju! :)
 
 
/Alexandra Wadström

Independence Day July 4th

 
 
Har de två senaste dagarna gått och blivit förkyld.. Kände igår kväll att de va på väg och feber fick ja. Somnade framför tvn/datorn vid halv 11 och vaknade runt halv 1 och frös som satan och en timme efter de svettades ja istället, typiskt förkyldning. Trodde inte att jag skulle va så pigg som ja va imorse, även om ja mådde dåligt men efter natten så trodde ja de skulle va minst lika dant. Jobbade ett segt 10 timmars pass idag också, chillade dock mest men hade bara velat sova hela dagen. Mitt ena hostkids var hur söt som helst idag. Hon visste att ja va sjuk, hon frågade va ja gillade för frukost osv och så gjorde hon iordning en tostad macka med ost och ett glas juice, hur gulligt som helst :)
 
Idag är de även 4th of July och de firas för fullt. Kunde som sagt inte själv ta mig till manhattan pga. jobb och sjukdom. Såg lite av fyrverkerierna på tv nyss och jösses va mycket men riktigt coolt! :)
 
 
Appropå något helt annat, ja funderar på att byra hårfärg! Trött på de ljusa dels för ja får mörkare och mörkare utväxt samt att ja alltid har varit blond. Hade ju lite mörkare innan ja åkte men de har blivit så ljust nu i solen. Vet inte alls va vill ha för färg, tror mot de mörkare hållet men med olika nyanser. Funderar på att typ gå till en frissa och ba gör va du vill. haha nej men vi får se, min hostmom vet en salong här i närheten som bara färgar och inte klipper så ska nog gå dit.
 
 
 
 
 
Nu ska ja gå och sova och försöka bli frisk. Jobbar 7-10 4-9 imorgon och ledig på fredag sen jobb lör och sön 7-5 så om ja är frisk tills fredag så åker ja in till manhattan och tänkte ha en dag för mig själv :) god morgon sverige nu går ja och sover!
 
 
 
Happy birthday America!
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

Run away with me to my beautiful world !

 
 
Hej allihopa! Mycket dålig uppdatering..!!! Vart ska ja börja..
 
 
Midsommar! Dagen var riktigt bra faktiskt, kan inte klaga på mycket:)
 
Började dagen med att åka mot Manhattan för att möta upp Matilda, för att sedan bege oss mot IKEA och efter några om och men så var vi iaf där. Kändes för en stund där inne som om ja befann mig i sverige! De va i stort sett lika dant:) ÅT SVENSKA KÖTTBULLAR OCH POTATISMOS :D huuuuuuur gott som helst! Vi köpte även med en hel del svensk mat innan vi begav oss mot manhattan igen, denna gång med NYC water taxi, precis som de låter så va de en båt som tar ca 15 minuter tillbaka till manhattan (kanske ska tillägga att ikea ilgger i Brooklyn) dock vart de typ storm när vi skulle åka och de regna, åska och blixtrade. Typ livrädd hehe. Tog oss till Battery park efter en stund med vår mat och vårt vin för att fira midsommar:) 
 
Väl där så kändes de verkligen så svenskt! Svenska flaggan, midsommar stång, folk i folkdräckt osv osv. :) Min tanke va att åka hem på kvällen men blev kvar ändå med fyra andra tjejer för att gå ut, Crimson - där va svenska midsommarfesten och efter lite kämpande så va alla inne, jag lyckades även flirta till mig att vi slapp betala också;) Hemma vid 8.30 på morgonen och däckkade stenhårt i sängen!
 
Denna vecka har varit som vanligt och inte mycket särskillt har hänt. Förutom idag men återkommer till de. Igår jobbade ja till 12pm och sen åket ja till manhattan med Elin. Vi gjorde inte mycket med tanke på hur sjukt varmt de varit. De jobbiga är egentligen inte värmen utan att de är så hög luftfuktighet, de räcker med att man sitter still ute så svettas man! Vi tog oss till Central park och chillade där i största del, ganska skönt de med :) Skypade med lunkan när ja kom hem i går kväll och de blev ganska sent (eller tidigt?) och klockan var 6.40 hemma i sverige när vi sa hej då haha! De är något ja också har kommit på att de är sjukt skönt att gå och sova när man vet att alla hemma ska gå upp;) Tidskillnad när den är som bäst!!
 

Idag har de varit födelsedagsfest för den mellersta som fyllde 8 år i tisdags. Dagen har varit huuuur bra som helst!! :) massa folk, god mat, och fint väder. Så de har varit fullt hus här sen imorse tills nu kl 10. så ja är ganska slut nu;) Sånna här saker kan vara skillnad mot hemma, men de är sånna här dagar som är riktigt roliga när man får vara med:) Fick dess utom uppleva olycka och ambulans här idag! Min hostmom´s mammas man typ, ramlade i trappan och ja tror han hade brutit höften :s galet! så ambulans och allt var här. De va inte som hemma i sverige iaf, as sega! visst att de kan vara de hemma också men dom ringde flera gånger och fråga va de var. Galet va de iaf.  
 
Slänger in lite bilder och avslutar här, sängen ropar! Och ja lovar att ja ska skärpa mig med uppdatering. Är förövrigt väldigt avundsjuk på alla som får se Swedish house mafia hemma i november:(:( Lunkan kom med iden i går att åka hem till dess haha.. om de ändå vore så lätt och om man tjänade lite bättre... Såklart ska allt sånt hända hemma när man inte kan var där.. Mest avis för att de verkligen är de sista de spelar och jag inte har sett dem än.. men men sånt är livet..:) Tröstar mig men att ja har bra saker på g istället och att ja faktiskt bor här:) aja här kommer bilderna!
 
 
Midsommar lunch på ikea! mums!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Central Park
 
 
 
 
 
5th avenue
 
 
 
 
 
Our house
 
Birthday party
 
One direction birthday cake!
 
 
 
/Alexandra Wadström
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se