Independence Day July 4th

 
 
Har de två senaste dagarna gått och blivit förkyld.. Kände igår kväll att de va på väg och feber fick ja. Somnade framför tvn/datorn vid halv 11 och vaknade runt halv 1 och frös som satan och en timme efter de svettades ja istället, typiskt förkyldning. Trodde inte att jag skulle va så pigg som ja va imorse, även om ja mådde dåligt men efter natten så trodde ja de skulle va minst lika dant. Jobbade ett segt 10 timmars pass idag också, chillade dock mest men hade bara velat sova hela dagen. Mitt ena hostkids var hur söt som helst idag. Hon visste att ja va sjuk, hon frågade va ja gillade för frukost osv och så gjorde hon iordning en tostad macka med ost och ett glas juice, hur gulligt som helst :)
 
Idag är de även 4th of July och de firas för fullt. Kunde som sagt inte själv ta mig till manhattan pga. jobb och sjukdom. Såg lite av fyrverkerierna på tv nyss och jösses va mycket men riktigt coolt! :)
 
 
Appropå något helt annat, ja funderar på att byra hårfärg! Trött på de ljusa dels för ja får mörkare och mörkare utväxt samt att ja alltid har varit blond. Hade ju lite mörkare innan ja åkte men de har blivit så ljust nu i solen. Vet inte alls va vill ha för färg, tror mot de mörkare hållet men med olika nyanser. Funderar på att typ gå till en frissa och ba gör va du vill. haha nej men vi får se, min hostmom vet en salong här i närheten som bara färgar och inte klipper så ska nog gå dit.
 
 
 
 
 
Nu ska ja gå och sova och försöka bli frisk. Jobbar 7-10 4-9 imorgon och ledig på fredag sen jobb lör och sön 7-5 så om ja är frisk tills fredag så åker ja in till manhattan och tänkte ha en dag för mig själv :) god morgon sverige nu går ja och sover!
 
 
 
Happy birthday America!
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Postat av: Mamma
2012-07-05 / 12:25:06

Åh vad glad jag blir när du uppdaterar😊😊


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se