Between the drinks and subtle things


Måndag kväll igen. Helgen över och ny vecka, så sjukt va veckorna går fort här borta!! Kan börja med att tacka Sara för tipset om mitt problem, funkar nu ju!!

Helgen spenderades på Manhattan, utgång och allt. Kvällen va toppen och ja spenderade inte ett öre förutom på taxi och lyckades dricka en hel del alkohol ändå hehe. Ibland är de bra att vara tjej;) Vi har på Empire hotel rooftop! Alla som sett gossip girl vet nog var ja menar, ni vet Chuck Bass hotell! Helt ok;) Ja och elin hade en flaska vin som vi skulle dricka på hotellet innan och väl var där så har vi ingen öppnare haha.. men allt går om man vill och efter många om och men så lyckades ja! Med tre timmars sömn i kroppen på söndagen så drog vi oss till central park och somnade en stund haha:)

På tåget hem fick ja ett bra sms av mamma som bokat resan hit den 26 Juli :):) Gjorde baksmällan och hämlängtan på söndagen mycket lättare! Så om ca en månad så har ja massa att visa runt och familjen har sagt att ja får ta en av mina lediga veckor då om ja vill, super snällt! Men tror ja inte vill ha en hel vecka för ja vill att mamma är med när ja jobbar också och ser hur min vardag ser ut!

Idag jobb 7-10 3-9 och där emellan dött i sängen, imorgon börjar ja inte förrän 5 så lite sovmorgon, gym och sol kommer sitta fint:)

Onsdag ledig, heldags jobb tordags, ledig fredag och jobb hela helgen! Inte mycket planer för veckan förutom manhattan på fredag över dagen med lite midsommarfirande tror ja:) Helt ok vecka. 



Happy girl!


Elin och jag:)


Vår otroligt lilla vinflaska och fina öppning!



/Alexandra Wadström

Even the sun sets in paradise

FÅR RYCK ATT DE INTE GÅR ATT FÅR MELLANRUM MELLAN DÄR JA SATT SÅNNA STRÄCK, SNÄLLA HJÄLP OM NÅGON VET HUR MAN GÖR!! ÅÅH !!
Vaknade i halv panik i morse av att jag hör kidsen och inser att ja har försovit mig en timme, de är lördag, min mostmom jobbar och de är själva där uppe! något stämmer inte.. Nej just det de är torsdag och jag är ledig! haha. Sånna tillfällen är de så skönt att bara kunna lägga huvudet på kudden och somna om igen! :) Sov vidare till 10 och sen begav ja mig ut i solen, till poolen rättare sagt! Chillade där en stund och vid lunch mötte ja upp Verena och käkade glass. Stekte vidare vid poolen hela eftermiddagen, snackade med mamma ella och lunkan och inte mycket mer! jobbig dag haha. Runt 7 åkte ja och hämtade upp Molly och drog till gymmet. Min stackars kropp är in pain sen veckans träning så de va lite tugnt idag men de gick, lättare med sällskap också:) Blev en chicken cesar på paneras innan vi åkte hem, mums! Elin kom förbi och hängde en stund också.

Igår jobbade ja hela dagen (som vanligt 7-10 3-9) så där imellan åkte ja till fetaste outletten som ligger ovanför bear mountain, hur fint som helst där uppe!! Åkte inte vanliga vägen heller utan en ny stor väg där de typ inte går att vända om man åker fel så var lite nervös men de gick ju hur bra som helst, iphones maps och jag levererade!;) Ja skojar inte när ja säger att de var fetaste outletten! Alla märkern typ. Ralph Lauren, Michael Kors, Converse, Gucci, Prada, Levis, Diesel, G-star, Banana Republic osv osv osv. De bestod inte av en byggnad med massa saker utan som en lite by eller va man ska kalla de med massa hus, Woodbury commons premium outlets. Köpte inget men där emot var jag Elin och Emelie till Westchester mall i förrgår kväll och lyckades hitta en till bh på Victorias Secret hihi:) (De va rea faktiskt hehe)

Imorgon jobbar ja hela dagen och på lördag till 12pm sen är ja ledig!! Bokat hotell med Emelie inne på manhattan så på lördag blir de fest för hela slanten :D Lycka! De innebär att det inte blir någon uppdatering här förrän tidigast måndag.
Påväg över Tappan Zee Bridge mot Woodbury!
/Alexandra Wadström

Two months !

Avslutade veckan igår på Manhattan med Elin och Matilda, bra avslut med mycket skratt! :) Nu är de ny vecka med nya möjligheter.


Viktigt att tillägga är att jag idag har varit här 2 fucking månader, vart tog tiden vägen?!?!




Chill på times square igår, mys!
/Alexandra Wadström

Studenten

Hej och hå.. Äntligen är snart denna helg över. Den har kännts som en vecka! Sist ja skrev var i onsdags och nu lördag kväll/natt. I torsdags skulle ja ha varit ledig men jobbade ändå och igår jobbade ja 3pm-11pm och dagen var rent ut sagt hemsk!! Fredag var de ju studenten och ja gjorde tidigare ett inlägg på Facebook att ja var glad att inte vara i sverige för ja var så avis på alla som tog studenten.. Ångrar de lite.. Vetskapen om att alla hade en underbar dag med sina familjer och vänner gjorde mig galen! Vädret här var underbart men de spelade ingen roll, hade kunnat gjort mycket för att befinna mig hemma. Var iväg på kvällen med 7 åringen på hennes skola och de hade någon slags kanerval eller nått och i ena rummet så står en DJ och spelar (observera åldern på kidsen) typ Justin Beiber och rätt som de är drar han igång LMFAO-Party rock anthem, Flo rida-good feeling, Chris Brown-turn up the music, osv. och ja ville bara sjunka genom jorden haha. Tanken att bara få krama om min underbara Ella och hänga med henne som bara vi kan, den tanken gick inte att ha i huvudet. och sorry mamma att ja inte hört av mig men jag orkade inte riktigt och idag har ja jobbat hela dagen. Den dagen fick iaf också ett slut och när ja vaknade imorse så kändes allt bättre:) Ja vet att de kommer finnas många sånna här dagar och där fick ja min första, bara försöka bita ihop! Jag är iaf glad över att ni där hemma har varandra och tar hand om varandra:)

Idag har ja jobbat 11am-7pm och vi har varit på kalas jag minsta och 7 åringen så dagen gick ganska fort ända. Nu på kvällen mötte ja upp Elin och Emma vilket var skönt. Imorgon jobb 7-12 och sen iväg på LCC möte en snabbis och sen Manhattan. Känns som okej avslut på veckan och helgen:)

Grattis till alla studenter och här är lite bilder från förra året. Förresten helt sjukt att de är ett helt fuckíng år sen jag tog studenten!!
Lyckligast dagen någonsin!
Fina familjen <3
/Alexandra Wadström

Feels like the ride of a lifetime

Helgen har varit alldeles för rolig för att jag ska ha haft tid med att skriva här!! Men i fredags jobbade ja heldag och dagen rullade på som den skulle dock fick jag reda på på kvällen att ja vart tvungen att jobba söndag morgon.. vilket gjorde mig lite irriterat att få reda på de så sent men men kunde inte säga nej heller. En tidig fredagskväll resulterade i tidig uppgång på lördagen. Planen var att åka in till manhattan men med tanke på att ja va duktig och klev upp i tid så hann ja med gymmet innan också! BTW mina Jeffrey Campbell skor kom i fredagseftermiddag hihi:D Runt 2 tiden begav ja mig till manhattan och mötte upp Elin och hennes kompis Amelie från DC nere i Soho, är lite smått förälskad i Soho:) Vi vandrade runt där nere bland all shopping och jag hittade en vit bikini från victorias secret och en jätte söt klänning för ynka 10 dollar! Vilket kap, nöjd!! Hamnade på en mysig restaurang och dom hade bea-sås, LYCKA! fast den smakade inte som hemma men ändå:) Blev kvar där resten av kvällen med massa snack och vin, hur mysigt som helst! :) Tog tåget hem ganska sent och somnade runt halv 3.

Söndagen var de bara att pallra sig upp och jobba med 4 timmars sömn i kroppen men de gick ju som en dans på rosor:) runt 12 begav ja mig till manhattan igen men Emelie från Dalarna, borlänge rättare sagt haha hur kul var inte de med lite dalmål;) Vår tanke var att steka i central park men så blev de inte, solen försvann ett tag så vi begav oss downtown för att leta upp Sockerbit en svensk godisaffär på manhattan, hur grymt är inte de liksom!!:D Vi var helt exalterade och folk måste trott att vi var knäppa haha men vafan över 1,5 månad utan svenskt godis och choklad, sjukt ju! Nöjd gick jag ut där ifrån 30 dollar fattigare haha.. men de var de lätt värt! Letade upp närmsta mysiga restaurang för lite vin i eftermiddags solen, svenskt godis och vin kunde inte bli mycket bättre:) Chillade lite i Soho på kvällen och ja lyckades få med mig ett par leggins och en kuvertväska men massa bling och nitar på, så jag! Njöt i Bryant park innan vi tog oss hem också. huuuuur mysigt som helst och bra avslut på dagen och veckan:) Hemma runt 12 och sen jobb vid 7 igen, var lite sliten i går hehe men de var de värt:) tur att ja bara jobbade på morgonen och jag då hann jag också med tre långa skypesamtal också med familjen, Ella samt lunkan:) <3 Idag började ja vid 3 och har jobbat till nu.

Bjuder på lite blier också!
/Alexandra Wadström

Retirement

Soooool idag och den gjorde sitt jobb lite väl bra på kort tid :) Inte mycket har hänt under dagen.. Jobb 7pm-10pm och 3pm-9pm och som sagt där emellan stekt i solen, nöjd! Imorgon ser dagen precis lika dan ut förutom att jag och hostmom ska på någon uppvisning imorgon bitti på 7 åringens skola!:)
Men de ja egentligen ville ta upp var Lidströms retirement, presskonferensen i morse som var mycket bra och känslosam! Även fast jag vet hur ödmjuk denna familj är så är de ändå såna här gånger man är stolt över att vara svensk (avesta/västerås bo haha), ett känslosamt och mycket ödmjukt tal! Finast av allt var tacket till Annika och familjen!! Grattis till er alla:)








/Alexandra Wadström
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se