Between the drinks and subtle things


Måndag kväll igen. Helgen över och ny vecka, så sjukt va veckorna går fort här borta!! Kan börja med att tacka Sara för tipset om mitt problem, funkar nu ju!!

Helgen spenderades på Manhattan, utgång och allt. Kvällen va toppen och ja spenderade inte ett öre förutom på taxi och lyckades dricka en hel del alkohol ändå hehe. Ibland är de bra att vara tjej;) Vi har på Empire hotel rooftop! Alla som sett gossip girl vet nog var ja menar, ni vet Chuck Bass hotell! Helt ok;) Ja och elin hade en flaska vin som vi skulle dricka på hotellet innan och väl var där så har vi ingen öppnare haha.. men allt går om man vill och efter många om och men så lyckades ja! Med tre timmars sömn i kroppen på söndagen så drog vi oss till central park och somnade en stund haha:)

På tåget hem fick ja ett bra sms av mamma som bokat resan hit den 26 Juli :):) Gjorde baksmällan och hämlängtan på söndagen mycket lättare! Så om ca en månad så har ja massa att visa runt och familjen har sagt att ja får ta en av mina lediga veckor då om ja vill, super snällt! Men tror ja inte vill ha en hel vecka för ja vill att mamma är med när ja jobbar också och ser hur min vardag ser ut!

Idag jobb 7-10 3-9 och där emellan dött i sängen, imorgon börjar ja inte förrän 5 så lite sovmorgon, gym och sol kommer sitta fint:)

Onsdag ledig, heldags jobb tordags, ledig fredag och jobb hela helgen! Inte mycket planer för veckan förutom manhattan på fredag över dagen med lite midsommarfirande tror ja:) Helt ok vecka. 



Happy girl!


Elin och jag:)


Vår otroligt lilla vinflaska och fina öppning!



/Alexandra Wadström
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se