God Jul !

 
Nu är julen över, äntligen måste ja säga.. Jag har hela tiden förväntat mig att julen skulle vara jätte jobbigt. Jobbigt att vara ifrån familj och vänner. JA de va de men inte alls som jag hade trott, dagen innan och morgonen på julafton kändes jobbit men sen efter att ha skypat med familjen i typ 4 timmar så kändes de inte alls speciellt jobbigt:) Kolla på Kalle via skype och va med framför julbirdet och sen när julklapparna öppnades. Det roligaste på hela samtalet var att tilda 9 år listade ut att tomten inte finns hahahaha!
 
Hur som helst efter de så kom en familj hit och jag åt och drack gott hela kvällen, jätte trevligt var de:) Somnade sent runt 12 och väcktes runt 6.30 av barnen som var jätte spända på alla paket:) Jag själv fick massa fina paket. Hur himla snälla som helst, så mycket mer över förväntan! Smycken, parfym, presentkort på VS $100 och itunes, lotter som jag vann runt $30 på, sjal, ett iphone skal som P hade gjort själv:) Runt lunch åkte vi till deras farmor och farfar, och där hade ja inte precis förväntat mig att få något! Men ett presentkort på hm $100 och en cd skiva med svenska julsånger som var farfarns favorit, så himla gulligt av dom :) När jag tackade för de så sa dom "ja tack för att du tar hand om våra barnbarn"
 
Snart NYE också och planerna är inte helt klara än. Fick även mitt paket från mamma idag med massa godis! :)
 
 
 
 
Köpte glögg på sockerbit!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

I´M COMING HOME!


Jag har alltså funderat fram och tillbaka i veckor och nu har jag bestämt mig! Så i maj ses vi igen sverige :) Vet inte exakt datum än, åker antagligen ner till miami och LA innan jag åker hem :)
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

SWEDEN!

 
Jag lever fortfarande, lusten till att uppdatera har helt enkelt bara inte varit på topp.
 
Som alla säkert vet så överraskade jag mina bästa där hemma med ett besök!! Hur underbart som helst!:D Deras miner när de såg mig var oslagbara! Veckan hemma gick (som jag förvänntat mig) väldigt fort och inte mycket sömn blev de men de var de värt:) Swedish house mafia var GRYMT!! Veckan kunde inte blivit bättre helt enkelt:):)
 
En och enhalv vecka har jag varit hemma igen och har i stort sett konstant tänkt på hur jag ska göra, förlänga eller inte.. Något som jag aldrig trott skulle vara så svårt! Sovit, jobbar och tänkt är i stort sätt de jag gjort. Hunnit med city också förra veckan. Jag var med Matilda på brunch i meatpacking district (på manhattan) och de var en DJ som va 8 år som spelade!! Sjukt söt och riktigt imponerad vart ja! Han kommer bli något stort!! :) Hade middag på The standard grill, hur gott som helst!! :) denna vecka har bestått av ganska mycket jobb och helgen fullt upp. Längtar tills söndagen är över!
 
De börjar bli julfint också, speciellt inne i city! Dock ingen snö än, vilket jag vill ha! Ingen julstämning alls ju.. Regn och 10 grader varmt. Antingen eller säger ja, sommar eller riktig vinter!
 
Klippte av mig håret en bit i onsdags också! De va så himla slitet så jag bestämde mig för att klippa bort allt de slitna och nu ska jag verkligen ta hand om håret ordentligt så att de alltid håller sig någotlunda bra!
 
Stort grattis till Lunkan också som fyller hela 20 år idag! :D
 
Orkar inte komma på vad ja ska skriva så bjuder på lite bilder!
 
 
 
SHM!
 
 
SHM!
 
 
Grymma brudar! :)
 
 
 
 
Svensk mat <3 och bingo lotto!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se