Taaaxi !

Hej och hå! Ett kort inlägg innan sängen, allt för mina nära!

Idag har jag hunnit med massor eller ja jobb och NYC! Mer än ok dag :) jobbet gick relativt fort. Va med den minsta till en playground vilket uppskattades och efter de förbi donken (första gången här). Smakade ganska mycket som i swe.

Direkt efter jobbet skjutsade min hd. mig till tåget. Väl framme i city så klev jag av vid grand central! Mycket fint!! Mötte upp Sofia med fler och åt på ett superbra ställe. Efter maten så strosade jag omkring lite här var i city. Va upp till time square en sväng med. Viktigaste av är att jag har gjort taxi debut idag! Taaaaaxi ! Billigt och smidigt dess utom!! Min hd frågade mig igen påvägen hem om jag hade funderat nå mer över att köpa en Mac samt när.
Vill ha nununu! Nu somnar jag snart här, time for bed! Pussssssss:)

/Alexandra Wadström

Imponerad av mig själv

Jag blogg? hur ska detta gå..
Ger de ett försök, allt för mina nära och kära som tycker ja ska blogga medans jag är här. För det första vet ja inte ens hur jag lyckades fixa en blogg! För att va mig så är de här bra gjort men mycket behöver ändras innan jag är nöjd.. Hur fan ja nu ska lyckas med de, hjälp!! Hur ändrar/tar man bort länkar? Hur får man bort de fula som kommer sist ("/Alexandra Wadström") ? Varför går de inte att ha större mellanrum mellan vissa saker!!!? (som längre ner) Ja ni fattar säkert! All hjälp är välkommen!!


Hur som helst efter nästan två veckor i NY så trivs ja huuuuuuuuuuur bra som helst! Familjen är toppen, helt perfekt! Barnen är underbara och mina hostparents också!
För er som inte vet och är intresserade så är de tre barn på 4, 7 & 12 år som jag har hand om. Dock är 12 åringen väldigt självständig och fixar de mesta själv så har i stort sett 2,5 barn. Bor i Putnam Valley ca 45 min utanför NYC! Har ett stort mall 2 min hemifrån, vilket ja inte klagar över!
I övrigt har jag inte hunnit med att se allt för mycket av NY än men mer ska bli. Imorgon efter jobbet beger ja mig in mot NYC för att möta upp Sofia med fler för lite shopping osv. BTW! NEW YORK CITY, I'M IN LOOOOOOOOOVE!:D

Första riktiga jobbhelgen idag och allt har gått bra. Var förbi biblioteket en sväng med äldsta och yngsta, mysigt bibliotek ca 2 min hemifrån. Min hostdad hade sagt att han skulle fixa en mobil åt mig under dagen och så sant så men inte nog med de så kommer han hem med en sprillans ny iphone!!! Käkade ute med familjen och prövade sushi för första gången i mitt liv, inte riktigt min smak men helt ok ändå. Fick även hjälp att installera en app på datorn så jag kan se på TV genom datorn, hur bra som helst! Hostdad sa direkt när han skulle hjälpa mig: You should have a macbook och strax där efter I think we have to get you a macbook! och JAA de hade jag redan bestämt för länge sen att jag skulle köpa när ja var här så inom kort ska jag ha en macbook air i mina ägor!

Några bilder från NYC! Enjoy!
statue of liberty
Central park från top of the rock!
Top of the rock!
Time square!
Taxi!
Oftare update av bilder, instagram: alexandrawadstrom
Nog för idag, jobb imorgon så lite sömn sitter inte fel!
God natt! God morgon Sweden!
/Alexandra Wadström
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se