Keep dancing

 
Hej kära ni!
 
Dagarna rullar på som valigt och imorogn är de mitt minsta hostkid födelsedag, hela 4 år :) Helgen som var jobba jag morgon till kväll båda dagarna = suger!! Söndag kväll rann bägaren över och jag pratade med min host mom som såg till att prata med mitt hostkid, vilket verkar ha gett lite resultat iaf! 
 
Denna vecka har ja inte jobbat speciellt mycket alls. Ledig måndag, kvällsjobb tis, morgonen bara på ons och heldag tors och fre men JAG ÄR LEDIG I HELGEN! När hände de liksom :D Så på lördag blir de city en sväng :)
 
Ja klagar inte på att ja jobbar lite men ibland blir de lite långtråkigt, de är en såndär vecka som ja bara vill går fort. Skönt med fredag imorgon i alla fall :)
 
Var och shoppade lite förra veckan också, åkte upp till woodbury outlet och hittade tre tröjor åt mig själv på Tommy Hilfiger och ett par vita höga converse. Sen hade jag även lovat lunkan att kolla på en skjorta och den fanns också, skickade ett sms och han fick för sig att köpa mer. Fredag kväll, Lunkan shoppa kläder på fyllan via sms hahahah! Men fina kläder var de! Mamma skulle ha ett par vita converse också så de blev en full bil hem hehe:)
 
De är även nått fel på min mobil. Den drar hur mycket batteri som helst och de var efter att ja raderat massa bilder och fixat som den blev så. Tror att de är något program eller liknande som drar en massa men ja kan inte komma på vad..
 
Kan heller inte vänta med att helmligheten som hållit på i så länge antagligen blir officiel i slutet av nästa vecka i stället för i början av december:D Can´t wait!!!
 
 
De bliv ju som sagt Obama och empire lyste upp blått. hade de blivit Romney hade de lyst rött
 
 
Snöat har de gjort också.. De stannade bara ett par dagar som tur!
 
 
 
Ibland saknar ja detta.. Jag hade trotts allt världens finaste polle! <3
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

Walk the moon!

 
I kväll har ja bestämt mig för att sluta vara de minsta snäll! Så fruktansvärt trött på ungar som hela tiden ska säga emot och inte göra som man säger! Jag säger att mamma vill ha de si och så och får bara till svar nej de vill hon inte. Då pratar vi med mamma så du får höra de, nej de vill ja inte. Börjar du lyssna då? nej.
 
Nu har ja fått nog och bägaren börjar rinna över! Slutar alltså vara de minsta snäll från och med nu när de inte gör som ja säger!
 
Kollar för fullt på valet just nu och kommer göra de resten av kvällen.
 
 
Bland mina favoriter är just nu denna låt, Next in line - Walk the moon
Lyssna och hör, även deras andra låtar är grymma men denna gör mig alltid lite extra glad av någon anleding :)
 
http://www.youtube.com/watch?v=u11tmZ6Dcx8
 
My eyes are on the road
But my mind is on your body
My hand is on the stick shift
And your hand is on my hand
 
My eyes are on the road
And my mind is on your body
My hand is on the stick shift
And your hand is on my hand
 
Well push me honey to the up and right
We've been waiting but we're next in line
I said, the stick shift push it to the up and right
We've been waiting but we're next in line

City in the rear view
And nothing in the distance
We laugh at all the talk
What do you think of getting lost?
What do you think of you and me?
This lion is in the garden
Let's go way back when
Before this ever started
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

Hurricane Sandy!

 
Vardagen börjar bli normal igen förutom att barnen inte har börjat skolan än, brist på bensin och lite till. I större delar New York, New Jersey mm. är fortfarande kaos. Jag har själv inte jätte stor koll på de som hänt där nere, med tanke på att vi har varit strömlösa tills i lördags kväll så har ja heller inte kunnat se på nyheterna osv.
 
Hur som helst så började de i måndags kväll men redan från söndag kväll så rekomenderades de att hålla sig inomhus. Redan vid 3 tiden hade de börjat blåsa en del och då gick även strömmen pga. ett träd om ramlat över ledningar. Vid 7 tiden börjar de bli riktigt blåsigt och grenar börjar slå mot fönster så vi tar oss ner på undervåningen. Vi hade en generator så vi kunde hålla kyl och frys vid liv samt att vi kunde se på dvd på tvn. Eldade i kakelugnen både uppe och nere för att hålla oss varma. På morgonen när vi vaknade var allt lugnt igen och då började kaoset kändes de som..
 
Bilderna säger allt..
 
 
 
 
 
 
 
Bild tre och fyra är när man kör ut från våran gata. Träd ligger alltså i båda riktningarna och blockerar vår gata att ta sig där ifrån.
 
Själv stormen var okej men de är nu efter som de har varit jobbigt. Att inte kunna laga mat, duscha och borsta tänderna som man vill, inget lyse osv är de som har varit jobbigast.
 
Min host dad har åter igen åkt på jobb, denna gång till florida och han blir borta mer än 2 veckor vilket beryder jobb jobb jobb.. Idag är det även Election day! Riktigt spännande och kul:) min hostfamily hoppas på Obama så de gör jag med haha. Nejdå men jag är inte så insatt:)
 
Obama vs Romney
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

Besöket!

Blogg.se fuckade upp allt och detta inlägg försvann och för min egen skull måste ja skriva om de.
 
Nu har de varit här och veckan har varit hur bra som helst!! På onsdagen den 17 okt runt 19 tiden var jag på JFK och skulle hämta upp dem. Den första ja ser är Ella. Känslan att se sin bästa kompis efter ett helt halvår var obeskrivligt. Jag visste att ja skulle gråta men inte så mycket, vi tjöt haha alla runt om kring oss måste trott att vi var dumma i huvudet :p
 
Ja tog dem hem och de somnade relativit fort, dock påvägen hem fick de se NYC skyline, extra fint när de är mörkt ute också :) Jag fick presenter också! En plånbok som ja länge velat ha, ett ljus, armband, örhängen, ett ljus och tre par ddalahäst-strumpor :)
 
På torsdagen tog jag dom först till IHOP som är en restaurang speciellt känd för sin frukost. Sen vidare mot en park för att se utsikten över Hudson river och sedan upp till woodbury outlet och shoppade i mängder haha :)
 
På fredagen var de dags för manhattan och jag hade bokat hotell men de visste inte vart. Runt 10 tiden var vi i city och vi käkade lite frukost på starbucks och efter de skulle vi ta hos mot hotellet för att lämna väskorna. Vi går längst 6th avenue och närmar oss hotellet och mamma säger; "där är hilton, tänk om man bodde där" När dom sedan inser att det är där vi ska bo så kallar dom mig knäpp haha! Hilton blev de alltså, allt ingick, frukost osv.
Efter att vi lämnat väskorna så tar vi oss mot central park zoo och de var riktigt roligt. Hela parken skiljer sig så mycket från stan, man tror absolut inte att man är i NYC, så himla lugnt och tyst :) Sedan mot hotellet för att checka in och senare gick vi längst 5th avenue och hade även middag. Senare var de dags att ta oss ut i nattlivet. Lunkan har en del att leva upp till (Linkan bjuder;))
 
Lördagen hade vi hotellfrukost och sedan tog vi oss ut, rakt utanför på 51st street så var det marknad och vi hittade en del saker. Vidare efter de till biblioteket för att se och efter de ner mot SOHO för lite mer shopping:) Största delen av dagen spenderades där nere och kvällen/natten bjöd åter igen på utelivet. Lite slitnare denna dag så inte lika kul. Men oj va glad jag är att jag har fått en utekväll med min bästa:)
 
Söndagen tog vi oss mot brooklyn bridge och vidare över till brocklyn för att sedan ta båten över till manhattan. Vi hann även med ground zero och se frihetsgudinnan på långt håll. Sedan tunnelbanan upp till times square innan de var dags för Rockefeller Center och top of the rock! Att komma up där gör en alltid lika påminnd om varför och hur mycket man älskar NYC! Sedan lyckades vi ta oss med en hel del packning och donken mat till tåget.
 
Ja jobbade morgonen resten av veckan och även em/kväll tisdag. Jag hann ta dem till marshall som har massa billiga mäskessaker. Även till mallet och lite mer. Mamma lagade även mat två kvällar, såååå gott! :) På onsdag kväll var de dags att skjutsa dem till flygplatsen igen och de kändes inte lika jobbigt denna gång när ja vet att de bara är ett halvår kvar.
 
Jag har inte jätte mycket bilder från veckan då de var de andr som knäppte mest men här kommer lite:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I fredag var de Fall X Ball event. Fragile X är en sjukdom som mitt yngsta hostkid har, de är ungefär som autism. Riktigt trevligt var de:) Hösten är verkligen här också och vi väntar just nu på stormen som ska komma om några dagar..
 
 
 
 
 
Ikväll fick ja även ett samtal från några fulla typer hemma haha;) Alltid lika trevligt att:):) Jag saknar dem så mycket!! Ella hade även hittat ett par tofflor som hon var tvungen att skcika bild på haha
 
 
Vräldens bästa vän! Jag har aldrig haft och kommer aldrig hitta en bättre vän än dig! <3
 
 

 
Tack till er tre för den här veckan, den hade inte kunat bli bättre! Ja älskar er! <3
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se