Hurricane Sandy!

 
Vardagen börjar bli normal igen förutom att barnen inte har börjat skolan än, brist på bensin och lite till. I större delar New York, New Jersey mm. är fortfarande kaos. Jag har själv inte jätte stor koll på de som hänt där nere, med tanke på att vi har varit strömlösa tills i lördags kväll så har ja heller inte kunnat se på nyheterna osv.
 
Hur som helst så började de i måndags kväll men redan från söndag kväll så rekomenderades de att hålla sig inomhus. Redan vid 3 tiden hade de börjat blåsa en del och då gick även strömmen pga. ett träd om ramlat över ledningar. Vid 7 tiden börjar de bli riktigt blåsigt och grenar börjar slå mot fönster så vi tar oss ner på undervåningen. Vi hade en generator så vi kunde hålla kyl och frys vid liv samt att vi kunde se på dvd på tvn. Eldade i kakelugnen både uppe och nere för att hålla oss varma. På morgonen när vi vaknade var allt lugnt igen och då började kaoset kändes de som..
 
Bilderna säger allt..
 
 
 
 
 
 
 
Bild tre och fyra är när man kör ut från våran gata. Träd ligger alltså i båda riktningarna och blockerar vår gata att ta sig där ifrån.
 
Själv stormen var okej men de är nu efter som de har varit jobbigt. Att inte kunna laga mat, duscha och borsta tänderna som man vill, inget lyse osv är de som har varit jobbigast.
 
Min host dad har åter igen åkt på jobb, denna gång till florida och han blir borta mer än 2 veckor vilket beryder jobb jobb jobb.. Idag är det även Election day! Riktigt spännande och kul:) min hostfamily hoppas på Obama så de gör jag med haha. Nejdå men jag är inte så insatt:)
 
Obama vs Romney
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se