SIX MONTHS!

 
Helt galet att de idag har gått precis 6 månader sen ja flyttade hit, helt sjukt hur fort tiden går! Imorgon (idag när nu läster detta) får jag även fira det en dag sent med mamma ella och tilda :D Kommer bli svårt att somna inatt och imorgon kommer jag bara vilja att klockan blir 19 så jag får träffa dem! Men ja har en del att göra imorgon så dagen går nog ganska fort iaf. Sparade de sista städningen och tvätten tills imorgon så ja har nått att göra plus att ja jobbar. Schemat ser egentligen ut som så; jobba på morgonen, städa, tvätta, handla, skjutsa kid, laga mat, städa lite till och sen runt 17.15 åker ja mot JFK och hämtar dem :D 
 
Sitter med ett glas vin just nu och firar lite, Everybody loves Raymond är på på tvn!:) Inte mycket bloggande nu på ett tag för var enda sekund ska spenderas med de bästa! :)
 
Bjuder på några bilder
 
 
Lördagens jobb! Vi var på ett ställe där de hade massa halloween aktiviteter för barnen, riktigt bra dag:)
 

Hösten är här nu så tände in brasa i helgen, så himla mysigt :)
 
 
Mycket glad tjej just nu!
 
 
Planering inför veckan! #Reseledare
 
 
/Alexandra Wadström

Väntan!

Hej jag kan inte sova, klockan ringer om tre timmar och jag vill bara att min bästa ska vara här nu! Om ni har resfeber så kan ja säga att jag också har de haha, de är det ända jag tänker på nu om dagarna!

/Alexandra Wadström

Whoops!

 
Klockan är alldeles för mycket här borta, tur ja har sovmorgon i morgon, vakande imorse av att mitt schema uppdaterades, och så va dagen förstörd! Sur och irriterad fram till eftermiddagen. Inte riktigt mig likt och min host mom frågade om något var fel och nej sa ja, när ja tänker efter så är de att ja bara vill ha mamma tilda och ella här nu!!
 
Idag tröstade ja mig själv med en ny jacka haha, nej då men vill ha något mer än bara skinnjackan nu till hösten. Så ja klickade precis hem en Barbour jacka:D:D
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

Blixtar prickar dig!

 
Efter att igår fått reda på att kidsen inte hade skola idag och att mamman jobbade vilket resultreade i att ja jobba från 7 i morse till 9 ikväll, var inte jätte excited! Söndagsångest för första gången sen ja kom hit. Dagen började okej men slutade med att ja va trött sur och irriterad. Börjar med att precis innan lunch vill mellersta ha snacks och ja säger nej du har ätit en massa och de är lunch snart, de får bli till eftermiddags snckset. Efter lunch så ska hon ha de och ja säger igen om du fortfarande är hungrig ät mer lunch så slipper ja slänga de, du får ta de snackset senare i eftermiddag som ja sa innan. "du lovade". De tjatas i 5 min innan hon börjar gråta och säger att hon vill ringa till mamma, där spricker mitt humör!! Ät dit jävla snckas ungjävel vill ja bara skricka ur mig, nog med att hon ser att ja blir riktigt förbannad men ja säger inte mycket. Innan dess har tjejerna även bråkat om småsaker och de går en på nerverna till slut. Att hon vill ringa mamma är väl irriterande nog men de värsta är att hon inte kan acceptera ett nej, vilket ofta händer som ja även börjar bli jävligt jobbigt! Lägger den minsta för en napp och när han somnat så skriks de och härjas vilket jag igen får halvt ryck på efter att ha sagt de 3 gånger. Före middagen så är den äldsta uttråkad, har tråkigt och går runt och suckar hela tiden, vid middagen är hon på dåligt humör och där spricker mitt humör igen. Där emellan fram till läggdags är okej sen börjar den lilla grina och de svåra med honom är att man inte fattar varför då han inte kan prata, de blir bra jag stänger av tvn och går ut från rummet, han är glad. Tills ja 3 min senare kommer upp och mamman kommer hem och han stortjuter igen, mamman tar över och sen efter 30 min när ja går upp så mår mellersta dåligt och mamman säger att de är en galen kväll, ja tänkte jag du ska veta hur dagen varit. Säger inget och hon går där ifrån, hon frågar inte hur dagen varit heller men de kanske var bra. Ska sen slå på Gossip girl som börja idag och så hittar ja de inte på någon kanal och ilskan kokar inom mig, jävla dag!! 
 
Var ju själv med minsta i fredags kväll och mamman tycket ja skulle baka en kaka eftersom vi va själva så vi myste med lite middag och gott och ice age:) Jag lyckade även fixa stoppet i avloppet, kanske ska tacka pappa för den talangen;) I lördags åkte ja till affären och köpte lite ljus samt en flaska vin, smugglade ner den på mitt rum och gömde den i en byrålåda under massa kläder. Städade rummet och myste sedan med ljus vin och popcorn samt en film, hur gött som helst! Igår unnade ja mig också ett glas vin till mina favoritserier och idag ett glas vin för att dämpa ilskan. Gick helt ok! Jag var även iväg till White Plains och träffade några tjejer igår, vi käkade på Cheesecake factory. Jag och Matilda delade på en pasta carbonara och sedan beställde alla en varsin cheesecake så åt alla av alla. Super gott men kunde knappt röra mig sen haha.
 
Imorgon är ja ledig fram till 3 så ska väl sova lite på morgonen (om de går, alltid högljuda på morgonen även fast de vet att man sover, vore ja förälder så skulle ja säga att de ska vara tysta!), jobbar kväll samma så onsdag och torsdag morgon och kväll, ledig fredag sen en helvetes helg, ser verkligen inte fram emot den just nu!! Sen hoppas ja jag är ledig på måndag och sen är de tisdag och efter de onsdag vilket betyder att de är här:D:D Vill ha nästa vecka nuuuuu, vill bara att denna vecka från helvetet är över..
 
 
Pumkinbread huuur gott som helst, smakar lite som pepparkaka! Mat och avloppsfix - fredag kväll va de ja!;)
 
 
 
Lördag kväll
 
 
Cheesecakes!
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

New!

 
Då var de fredag igen!!:) Veckorna verkligen springer iväg här borta. Jobbar idag och lite i helgen, inga planer än som de ser ut. Mamman och tjejerna åker upstate till deras kompisar ikväll och spenderar natten där medans jag "jobbar" ikväll haha, har den lilla bara alltså sen imorgon runt lunch så kör jag dit honom och stannar säkert där en stund innan jag är ledig. När helgen är över så är de i stort sett bara en vecka kvar tills de är här, EN VECKA:D Denna dag kommer går fort och om eftersom ja ska köra honom dit imorgon så samma imorogn kommer gå fört också sen söndag så är de min favorit dag ang tv program. Förra veckan började tre tv serier, kl 8, Once upon a time säsong 2 som jag har följt ganska bra innan. Kl 9 Revenge säsong 2, min absoluta favorit just nu!! Sen kl 10 en ny serie som är här ifrån NY, 666 park avenue. Verkar riktigt bra, lite läskig men bra:) Den kommer säkert komma till Sverige också, in där hemma vet säker de bättre än mig. Så på söndag blir de mys i soffan med något gott ;) Har verkligen längtar att ha lite godis och mys framför tvn sädär på helgen:)
 

Ända sen ja kom hit så har vi alltid kört den minsta till skolan som ligger ca 30 min bort utan trafik men de håller på att bygga om vägen så de är alltid massa kö. Som minst har jag nog suttit fast i kö i ca 15 min och här om dagen satt ja i EN fucking timme! Tre lines som är helt fullproppade med bilar, sickt. Men de verkar snart vara klart! De bra är att han från och med i igår ska börja åka buss till skolan vilket betyder att jag kommer vara klar med allt här hemma runt 8.30 ist för 10-10.30 hur skönt som helst!!:) Så sen kl 9 har ja chillat på soffan framför sex and the city, lyx fredag! Ska om en stund följa med Krista, en ny tjej frpn finland faktiskt, som ska färga håret! 
 
Igår va ja ledig och bestämde mig för att ta tag i håret, gjorde ju ombré för två månader sen och ja älskar verkligen den bruna färgen så bestämde mig för att göra hela håret så nu är de bara en aning ljusare brunt neråt men de syns knappt, super nöjd!:) Allt med en uppfrächning av hårbotten och göra de ljusa mörkare gick på ca 80 dollar vilket är ca 500 kr. Sen har ja letat efter ett par boots med lite klack nu till hösten, har bara converse annars, hittade ett par på hm som kostade 35 dollar, 230 kr. Dagen innan köpte ja även en superfin tröja på forever 21, jätte fin vinröd färg och ett par ljusa slimade jeans, de va något som behövdes! De två sakerna för ca 45 dollar, 300 kr. De va ja ju inte vad jag hade tänkt göra av med men de är faktiskt saker som jag behövde så känns okej ändå:)
 
 
Från min långsmma biltur här om dagen haha
 
Från forever 21, tröjan är som den mörkaste färgen, skuggan ligger på därför de ser ut sådär
 
 
 
Nya färgen, love it!
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

Love life right now!

 
Ny dag, ny månad och första dagen utan Fitnessfighten! När ja vaknade i morse så var ja fortfarande lika glad och lättad att de faktiskt är över och att jag inte behöver följa allt till punkt och pricka. Jag stanna hemma från gymmet idag och tror även ja kommer göra de imorgon, kroppen behöver de känner ja!
 
Jag har varit ledig hela dagen så chillat runt och bara njutigt, skype med mamma i morse då jag tror jag har blivit lite av en morgonmänniska, för ett tag iaf;) Frukosten blev den samma men jag vägde inte maten idag utan måttade efter ögat. De här med att väga maten kommer jag aldrig orka. Jag gjorde även en toast med ost på och de va rikigt gott!! Jag har ätit med bra mellanrum och till lunch och middag blev de köttfärssås som innehöll lite mer fett än vanligt samt att ja hade ketchup till, men fortfarande runt den rätta mängden. Utöver de har jag faktiskt unnat mig lite glass. Ben & Jerry´s - cheesecake brownie. De va något jag har längtat efter och jag åt en lite mängd då ja vet att ja kommer må jätte dåligt om jag trycker i mig en massa och vet ni vad! De var inte så gott som jag trodde, fick lite ont i magen och ja tror de var därför. Jag vill kunna äta onyttigt i begränsad mängd så jag tar de lite försiktigt känner ja. Toasten var riktigt god så ja tror de blir de imorgon också. 
 
Imorgon jobb och lite skype med Ella men tror som sagt att gymmet får vänta tills på onsdag! Räknar ner dagarna och imorgon är de bara 15 dagar kvar:D På söndag åker min host dad igen, iväg på jobb och är borta lite mer än 2 veckor vilket betyder att han kommer hem dagen innan ella, mamma och tilda åker hem igen. Så veckorna innnan de kommer nu kommer gå fort då jag kanske inte kommer jobba mer men det blir ändå mer ansvar när mamman jobbar osv plus att ja automatiskt blir mer delaktig i familjen även om ja inte jobbar. Så denna vecka som inehåller ganska mycket jobb lär också gå ganska fort, skön start på veckan med ledigt iaf :)
 
 
 
 
 

Toast med ost, så gott haha!
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

Fitnessfighten!

 
Det är Söndag kväll, 30 Sep 2012 och jag har avklarat 30 timmar på gymmet, 30 dagar hälsosam mat. Jag har tagit mig igenom Fitnessfighten! 
 
För er som inte vet vad de är:
 
I trettio dagar har jag ätit efter ett strikt kostschema, detta inehåller bara hälsosam mat. Inget socker över huvudtaget. Inga tillsatser, protenin bars, proteindrinkar osv, bara ren hälsosam mat. Var tredje timme så är de något man ska äta, totalt sex måltider per dag. All mat ska vägas ordentligt innan tillagning. Detta kostprogram innehåller 1500 kcal/dag.
 
Samma sak gäller träningsschemat, strikt program varje dag i trettio dagar. Börjar alltid med 10 min cardio där efter 3 övningar 2x15 rep. Sedan ytterligare 10 min cardio där efter 6 övningar 2x15 rep. Allt detta tar precis 1 timme om man gör allt korekt.
 

Jag hade länge velat göra detta men har aldrig känt att det varit en bra månad men så plötsligt kom den. Jag hade inget särskillt inplanerat, barnen började skolan igen och då får ja tid när de är i skolan att ta mig till gymmet. Sen med tanke på att jag får besök så behövde jag spara pengar. Efter första två dagarna utan något socker alls så hade ja huvudvärk i ett dygn. De va då ja insåg att detta verkligen behövdes. Mat delen har också varit lite svår i början, att komma ihåg att äta hela tiden, jag var också konstant hungrig men nu i efterhand tror ja inte jag var så hungrig utan att de var sötsuget och allt småätande som jag fick avstå. Träningen har var jobbig men kul och jag tror aldrig att jag har svettats så mycket som dessa pass, svetten har bokstavligt talat runnit av mig. Även fast de har varit kämpigt så har ja ändå tyckt att det varit okej. Ända tills sist veckan nu.. Herregud den här veckan har kännts som en månad. Vetskapen om att de bara var en vecka kvar gick sakta, dagarna har gått så långsamt. Sista veckan har även varit tung för kroppen, känner att jag behöver några dagars vila och återhämta mig. Vissa dagar har träningsvärken också varit fruktansvärd men de var inte förrän efter halva tiden som de kändes ordentligt. För de som inte vet så har jag skolios som betyder att min ryggrad är vriden och krokig. Detta är också en av anledningen till varför jag gjorde detta. Jag har ända sedan yngre ålder haft ont i ryggen och gått hos läkare för att hålla koll på detta, ryggvärken har dock varit bättre i några år men ofta om jag lyfter tunga saker så får jag ont och ibland svårt att andas. Detta finns inte mycket nu, så himla skönt. Mina fötter är även ganska platta och kombinationen av rygg och fötter gör att knäna tar mycket stryk. Jag har aldrig varit den som löper och kommer aldrig bli heller, mina knän pallar de helt enkelt inte. Förut kunde jag inte springa mycket alls men de har också blivit bättre med åren men fortfarande inte helt bra. Så de var något ja var lite orolig över men de har gått bra. 
 
Mitt mål var att bli av med sockersuget någorlunda och att även bli fit. Jag vill absolut inte vara "biffig" men vältränad.
 
Tankar om resultatet:
Sötsuget har försvunnit ganska mycket, sista veckan har ja varit riktigt sötsugen men de två sista dagarna mycket bättre, över förväntan! När det gäller träningen så är ja mycket nöjd, det finns fortfarande saker ja vill jobba på men över lag på en månad så mer än nöjd. Jag har aldrig påståt att jag är tjock men efter för mycket skräpmat under en lång period, utan träning, så har de satt sig på mage och lår. De är förstår också de ställen där de har hänt "minst" även om de hänt en hel del. De känns mer än vad de syns, magmusklerna finns där under! Benen har även blivit stabbigare vilket inte gör så mycket förutom att ja vill få bort insida lår. "Allt kan inte hända över en natt" Vågen visar inte så mycket skillnad heller men jag känner verkligen hur musklerna har letat sig fram. Hållnignen har också blivit så mycket bättre!
 
Om jag ska vara ärlig så skäms ja över hur ja såg ut för en månad sen och egentligen har ja inte jättestor lust att lägga upp före och efterbilder men jag gör det för att insperera andra.
 
 
Vikt: -1 kg
Midjemått: -5 cm
Vilopuls: -16 slag
 
 

Jag kan inte vara gladare, jag känder mig faktiskt stolt över mig själv!! Även om jag hade bestämt mig för att klara detta så var det ändå en bekräftelse på att jag gjorde det! Jag känner även att kroppen mår mycket bättre nu efter att ha varit utan socker och skräpmat i en månad. De jag vill nu är att kunna fortsätta träna regelbundet och jobba på de som jag känner känns viktigt, för att må bra. Samtidigt vill jag kunna äta vad ja vill men i rimliga mängder.
 
Detta är verkligen något jag kan rekommendera för er som vill ha en förändring. worldofshape.com
 
Allt går om man vill, det är bara att bestämma sig, ingenting är omöjligt!
 
 
 
/Alexandra Wadström
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se