Blixtar prickar dig!

 
Efter att igår fått reda på att kidsen inte hade skola idag och att mamman jobbade vilket resultreade i att ja jobba från 7 i morse till 9 ikväll, var inte jätte excited! Söndagsångest för första gången sen ja kom hit. Dagen började okej men slutade med att ja va trött sur och irriterad. Börjar med att precis innan lunch vill mellersta ha snacks och ja säger nej du har ätit en massa och de är lunch snart, de får bli till eftermiddags snckset. Efter lunch så ska hon ha de och ja säger igen om du fortfarande är hungrig ät mer lunch så slipper ja slänga de, du får ta de snackset senare i eftermiddag som ja sa innan. "du lovade". De tjatas i 5 min innan hon börjar gråta och säger att hon vill ringa till mamma, där spricker mitt humör!! Ät dit jävla snckas ungjävel vill ja bara skricka ur mig, nog med att hon ser att ja blir riktigt förbannad men ja säger inte mycket. Innan dess har tjejerna även bråkat om småsaker och de går en på nerverna till slut. Att hon vill ringa mamma är väl irriterande nog men de värsta är att hon inte kan acceptera ett nej, vilket ofta händer som ja även börjar bli jävligt jobbigt! Lägger den minsta för en napp och när han somnat så skriks de och härjas vilket jag igen får halvt ryck på efter att ha sagt de 3 gånger. Före middagen så är den äldsta uttråkad, har tråkigt och går runt och suckar hela tiden, vid middagen är hon på dåligt humör och där spricker mitt humör igen. Där emellan fram till läggdags är okej sen börjar den lilla grina och de svåra med honom är att man inte fattar varför då han inte kan prata, de blir bra jag stänger av tvn och går ut från rummet, han är glad. Tills ja 3 min senare kommer upp och mamman kommer hem och han stortjuter igen, mamman tar över och sen efter 30 min när ja går upp så mår mellersta dåligt och mamman säger att de är en galen kväll, ja tänkte jag du ska veta hur dagen varit. Säger inget och hon går där ifrån, hon frågar inte hur dagen varit heller men de kanske var bra. Ska sen slå på Gossip girl som börja idag och så hittar ja de inte på någon kanal och ilskan kokar inom mig, jävla dag!! 
 
Var ju själv med minsta i fredags kväll och mamman tycket ja skulle baka en kaka eftersom vi va själva så vi myste med lite middag och gott och ice age:) Jag lyckade även fixa stoppet i avloppet, kanske ska tacka pappa för den talangen;) I lördags åkte ja till affären och köpte lite ljus samt en flaska vin, smugglade ner den på mitt rum och gömde den i en byrålåda under massa kläder. Städade rummet och myste sedan med ljus vin och popcorn samt en film, hur gött som helst! Igår unnade ja mig också ett glas vin till mina favoritserier och idag ett glas vin för att dämpa ilskan. Gick helt ok! Jag var även iväg till White Plains och träffade några tjejer igår, vi käkade på Cheesecake factory. Jag och Matilda delade på en pasta carbonara och sedan beställde alla en varsin cheesecake så åt alla av alla. Super gott men kunde knappt röra mig sen haha.
 
Imorgon är ja ledig fram till 3 så ska väl sova lite på morgonen (om de går, alltid högljuda på morgonen även fast de vet att man sover, vore ja förälder så skulle ja säga att de ska vara tysta!), jobbar kväll samma så onsdag och torsdag morgon och kväll, ledig fredag sen en helvetes helg, ser verkligen inte fram emot den just nu!! Sen hoppas ja jag är ledig på måndag och sen är de tisdag och efter de onsdag vilket betyder att de är här:D:D Vill ha nästa vecka nuuuuu, vill bara att denna vecka från helvetet är över..
 
 
Pumkinbread huuur gott som helst, smakar lite som pepparkaka! Mat och avloppsfix - fredag kväll va de ja!;)
 
 
 
Lördag kväll
 
 
Cheesecakes!
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se