Ny vecka!

 
Förr förra veckan va de jobb i stort sett varje dag, va ganska död på söndagen!! Men förra veckan och den här helt tvärt om! Skönt men lite långtråkigt:)
 
Igår fyllde min host mom år så vi va till deras farmor och farfar hela dagen, massa god mat osv :) Min host mom opererade sig nyss också, plastikoperation! Hon har alltid haft jätte påsiga ögon, ni vet påsar under ögonen när man är trött men hon har de konstant och inte lite heller så hon har fixat till de och oj vilken skilnad!
 
Grattis till bästa ella som har fått lägenhet också :D:D Jag har sagt att jag våldgästar där om jag inte har lägenhet tills jag komme hem;)
 
Pappa och brorsan har bokat flyg nu också:D Så om exakt en månad så är dom här!! Längtar!!
 
För övrigt händer inte jätte mycket, jag måste spara massa pengar till resemånaden, som för övrigt i stort sett är planerad! Sen måste jag också sluta shoppa så mycket för när jag väl kommer hem så kommer ja inte kunna shoppa såhär! Lite tråkigt men..
 
 
 
För nån vecka sen så lite spontant lät jag mitt host kid klippa av mitt hår!!
 
 
 
Beställde denna bok också! Den är mitt hopp om framtiden! Måste göra högskleprovet och i stort sett få full pott, 1,9 va antagningspoängen i höstas så de blir plugg som bara den nu!
 
 
Va och åkte skridskor också haha
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

One more time

 
Kikar in här dag också för att jag glömde berätta att på fredag så åker jag och familjen till Boston över helgen! :D ska bli super kul!!
 
Skulle käka middag med tjejerna idag men när vi väl träffades där så skulle de inte äta nått, dom ska till miami och vill vara i from vilket för dom betyde att de i stort sett slutat äta.. HERREGUD MÄNNISKOR! Synd om sånna som tror att de fungerar.... Försökte förklara att de inte funkar, ni måste äta hälsosamt och träna om ni ska bli i beach form.. Dom såg lite förvånade och klagade över att de inte hade hänt något på en vecka.. Undra varför!!
 
Requestade mitt flyg hem här om dagen, kändes sådär.. Om ja får de datum jag ville så är de 125 dagar kvar (BARA) !!!
 
Jag vill ha vår nu också, har börjat planera min resemånad och de blir 3 veckor innan jag åker hem som jag kommer resa runt och ha riktigt långledigt innan de är dags att åka hem och ta tag i livet igen:) Mitt liv har trotts allt varit lite på "paus" kan ja känna med detta år:)
 
Återkommer nästa vecka!
 
 
Väntar på bussen, KALLT! (Lilla L åker inte till skolan innan han har sett till att ha Woody med sig:)) Här hemma har han både Woody, Buzz lightyear, Rex och Jessie i stora format, dom pratar om man drar i snöret på ryggen:) sen Bullseye, woody och buzz i miniformat :) Vet inte hur många gånger jag har sett alla filmer, han älskar Toy story med andra ord :)
 
 
 
SNYGGASTE KLOCKAN!:D Daniel Wellington klcoka som jag verkligen är helt kär i, så snyggt med roséguld!! Budgeten är tight nu resterande månader, men jag ska nog lösa detta också ;)
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

Sweet!

 
 
 
Igår kom mitt smyckeskrin, som inte alls skulle ha kommit. Företaget Hayneedle.com avbröt min bersällning efter några dagar och jag skulle få tillbaka pengarna, som dock inte har dragits från kontot än. Igår stod paketet i hallen!! Läste på deras Facebook och tydligen så var dom jätte dåliga när de gäller frakt.. Plus att jag har beställt de från Amazon nu också så de får ja skicka tillbaka!
 
Men huuuur fint som helst är de i alla fall :D Klänningen som jag väntat på kom idag och jag blev jätte besviken, inte alls lika fin och inte alls lika i färgen.. Så den får åka tillbaka!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

2013! Gott nytt år!!!

 
Då var de alltså nytt år, igen! Tiden går så himla fort!! Mitt nyår kunde ha varit bättre, jag hade kunnat göra mycket för att vara hemma samtidigt som de var riktigt kul att uppleva de här också! Var på Manhattan med några tjejer! Dock är jag förkyld så var inte riktigt i form för att festa, det blev en nykter och tidig kväll, skönt dagen efter:)
 
För övrigt denna vecka så har jag jobbat lite och mest chillat i sängen med förkyldningen, framför Grey´s Anatomy!

Har alltid älskat att kolla på greys men senaste tiden har jag funderat på vad jag vill plugga till och jag tror jag har kommit fram till vad men måste plugga till några ämnen innan. Planen är att jag vill börja med de när ja kommer hem men jag är så kluven, fortfarande mer saker jag vill göra innan.. Resa, jag vill till afrika och asien bla. Jag vill på festivler, Tomorrowland och Ultra music festival ... Jag vill leva livet lite mer innan känns de som. Om jag pluggar de jag tror så kommer de ta minst 10 år innan jag är helt klar. Vi får se...
 
När jag kollade på Greys idag så var de verkligen ett avsnitt som fick mig att inse hur bra kompis som ella jag hittat. Jag märker de även när jag är här, de är inte lika lätt att ha lika kul med kompisar här, jag har den perfekta vännen! Tack fina vän för att du finns! <3
http://www.free-tv-video-online.me/player/vreer.php?id=0wnfp0hds4he
 
Mina paket kom till ella och bästa familjen också den här veckan!! :) Själv väntar jag på en klänning och ett smyckeskrin som jag har beställt :D
 
Om någon har ett jobb och en lägenhet tills jag kommer hem så vore de toppen! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se