One more time

 
Kikar in här dag också för att jag glömde berätta att på fredag så åker jag och familjen till Boston över helgen! :D ska bli super kul!!
 
Skulle käka middag med tjejerna idag men när vi väl träffades där så skulle de inte äta nått, dom ska till miami och vill vara i from vilket för dom betyde att de i stort sett slutat äta.. HERREGUD MÄNNISKOR! Synd om sånna som tror att de fungerar.... Försökte förklara att de inte funkar, ni måste äta hälsosamt och träna om ni ska bli i beach form.. Dom såg lite förvånade och klagade över att de inte hade hänt något på en vecka.. Undra varför!!
 
Requestade mitt flyg hem här om dagen, kändes sådär.. Om ja får de datum jag ville så är de 125 dagar kvar (BARA) !!!
 
Jag vill ha vår nu också, har börjat planera min resemånad och de blir 3 veckor innan jag åker hem som jag kommer resa runt och ha riktigt långledigt innan de är dags att åka hem och ta tag i livet igen:) Mitt liv har trotts allt varit lite på "paus" kan ja känna med detta år:)
 
Återkommer nästa vecka!
 
 
Väntar på bussen, KALLT! (Lilla L åker inte till skolan innan han har sett till att ha Woody med sig:)) Här hemma har han både Woody, Buzz lightyear, Rex och Jessie i stora format, dom pratar om man drar i snöret på ryggen:) sen Bullseye, woody och buzz i miniformat :) Vet inte hur många gånger jag har sett alla filmer, han älskar Toy story med andra ord :)
 
 
 
SNYGGASTE KLOCKAN!:D Daniel Wellington klcoka som jag verkligen är helt kär i, så snyggt med roséguld!! Budgeten är tight nu resterande månader, men jag ska nog lösa detta också ;)
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se