Kom ihåg mig då!

 
Lyckats klara av två långa dagar nu innan vi åker imorgon bitti! Har haft lite att göra så dagarna har varit helt ok, lite jobbiga barn men ja ska inte klaga. Väldigt snälla, mer än många andra! Hann med solen lite medans minsta hade sin nap på dan. Tanken slog mig idag, stackars mamma och pappa som alltid har fått tjata på oss om att plocka undan efter oss, hålla rent, sluta bråka osv. Ni kan inte ha haft de lätt!! Packat och föramför allt städat ihop både inne och ute idag innan morgondagen. Ganska excited faktiskt, ska bli riktigt skoj! :)
 
 
I onsdags tog ja mig en sväng till whestcester mall i White plains för lite shopping. Hittade en bikini som ja faktiskt letade efter, vill inte ha min vita på beachen. Även en sminkväska och ett läppstift, nöjd!
 
Nu har Ella, mamma och tilda bokat flyg också :D 17 oktober vilket är 53 dagar kvar till! lääääängtar så fruktansvärt!!!
 
Såg någon på Face som hade lyssnat på lasse Winnerbäck, världens bästa lasse! Va ett tag sen ja lyssna på honom och kunde inte annat än slå på. Tänker på min fina vän Marielle Andersson, Linköping, Västerås och skästa.. Vilka minnen vi har! Tillexempel alla våra roadtrips från vässan till Linköping sent en torsdags natt haha. ååh saknar dig min fina, tur att vi ses i november! :D Marre och niklas har bokat resa hit så får ytterligare besök!! hur bra som hellst:)
 
Nej själv har ja inte börjat packa än, som vanligt.. så lär väl kanske slänga ihop något bra innan sängen!
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström

Fuck the problems with a smile!

 Hej på er!
 
Riktigt dålig uppdatering måste ja säga! Den här gången kommer ja inte lova att ja kommer bli bättre på de heller, för de håller ja ju inte.. Ja vad har hänt sedan mamma åkte.
Jag mår bra och gladare än någonsin att ja hamnat i denna familj! Elin har varit i rematch (bytt familj) och hon har bott ganska mycket här. Mina hostparents har varit så himla snälla och omtänksamma vilket gör mig så glad och yttiligare en bekräftelse på att de är en toppen familj!:)

Jobbat ganska mycket sista veckan eller de har varit långa dagar. Förra måndagen skjutsade ja min hostdad till flyget, han skulle iväg på jobb till Californien i ca 3 veckor så när min hostmom jobbar så blir de jobb från 7 på morgonen till 9 på kvällen. Sen de dagar hon inte jobbar så är ja ledig så har denna vecka jobbat 4/7 dagar och nästa vecka bara ca 2,5 dag. Denna vecka ska ja försöka spendera lite tid för mig själv på nått bra ställe. Känner att ja behöver de, jag behöver de ibland! På lördag åker vi på semester 5 dagar till Cape Cod som ligger upp mot boston, ca 3 timmar härifrån. Även om ja kommer jobba så blir de inte samma sak så de ska bli kul och skönt att komma iväg. Se något annat också:)
 
Jag har ju också lyckats göra en förändring med håret, äntligen! Dock efter många om och men.. Gick till en frisör först och berättade hur ja ville ha de. Blev inte alls nöjd, hon sa även kom tillbaka om du inte är nöjd så ja åkte tillbaka dagen efter och förklarade vad ja inte gillade och hon sa att hon fatta (visade till och med bilden igen) men blev ju exakt lika, Så jävla dålig! Pratade med min hostmom och hon berättade om ett ställe som bara färgade så åkte dit och äntligen var de någon som fatta!! Summan blev lite mer än väntat så åkte igen tillbaka till första stället och se om de kunde vara snälla att göra något. Fick väldigt surt tillbaka ca 1/3 av priset så de va ju alltid något. Tack vet ja min duktiga frisör hemma:)
 
Var i city fredag natt och hela lördag och påvägen hem i lördags kväll så ser ja en polis komma åkandes bakom mig (jag kör helt lagligt enligt hastighet) och helt plötsligt står han på blåljusen och jag blev fucking pulled over!!! Skapligt jävla nervös och så skulle han bara säga att ena baklyset var trasigt haha.. Han var även väldigt imponerad över mitt svenska körkort!
 
Haft en vecka med extra saknad efter alla hemma och speciellt Ella! Världens bästa vän, kan inte tänka tanken hur jag skulle klara mig utan dig! BIG LOVE! <3 Men nu är de också bara ca 2 månader till ella, mamma och tilda kommer! Längtar så sjukt jävla mycket att de inte går att förklara!! Tackar även mamma och pappa för att dom uppfostrat mig/oss som dom gjort! Världens bästa föräldrar <3
 
 
 
Elin 21 år
 
 
 
/Alexandra Wadström

NYC föralltid i mitt hjärta!

 

Hej där! Som sagt har ja inte uppdaterat sen dagen innan mamma kom hit! Ska försöka sammanfatta vår vecka.
 
Torsdag och skulle äntligen ta mig från mig till JFK airport vilket var så mycket lättare att hitta än ja trott, visst ja hade gps men ändå. Mamma va så nervös hela tiden innan att ta sig hit och in i landet. Men när hon kommit fram så sa hon direkt "va har ja oroat mig för?".. hehe ja.. Tog oss hem efter mycket köande och inte mycket hände denna kväll, ganska jetlag mamma. Hon träffade familjen, ja fick mitt efterlängtade godis, chips och dip samt beasås :D underbart gott!!! Konstig att se mamma efter mer än 3,5 månad, men de va bara de två första minutrarna:)
 
Fredag morgon ringde klockan tidigt och vi begav oss in till city. Käkade lite frukost (starbucks) i Bryant Park och sedan mot hotellet, som mamma inte hade en aning om var de låg eller hur de såg ut! Går mot Central Park och säger "här är de!" Hon såg lite förvånad ut:p ja de va lite lyxigare än hon trott;) Så vi checkar in och ja får reda på att de blev kingsize istället för queensize och vi fick gratis internet som inte heller var lovat. Jag hade önskat så högt upp som möjligt i bokningen för ja visste att de var city view och skapligt högt kom vi också, 38e våningen!! Utsikten var fantastisk och lika så rummet, minibar och massa:)
Tog oss sen mot Times Square, ner till Soho osv. På kvällen åkte vi upp i Rockfeller center, 69e våningen. Så himla vackert! En typisk gång jag verkligen förstår varför ja älskar NYC och aldrig vill lämna de. Ganska möra i fötter och kropp så somnade vi runt 1 tiden.
 
Upp runt 9 för hotellfrukost, mums!! Skapligt fin matsal också, hur högt i tak som helst!! Tog oss sedan ut i Central Park och strosade runt lite. Vidare downtown och massa annat. På kvällen tog vi oss mot Times Square, något man måste se på kvällen när man är här! Elin kom in också och jag och hon gick ut. Riktigt bra kväll faktiskt:)
 
Lite sliten på söndag morgon men inte allt för farligt! Tog oss till brooklyn bridge och ground zero. Avslutade senare med att gå förbi empire state building, helt enorm byggnad! Sent hemma söndag kväll och sen började ja jobba på måndag morgon. Länge sen ja gått så mycket, gick typ runt hela manhattan kändes de som, lagomt ont i fötter och ben på söndag kväll:p
 
Så resten av veckan va mamma med när ja jobbade men vi hann även med att åka till mallet och upp till Woodbury outlet. Vi skulle verkligen inte shoppa nått då vi hade gjort de alldeles för mycket nästan på helgen MEN vi hittade en hel del på Converse. Jag köpte två par skor samt 6 pack strumpor för 50 dollar! Gillar!!
Tog oss sedan hem över underbart fina bear mountain och hudson river. Senare på kvällen lagade mamma mat, svensk mat!!! Blev köttfärsgratäng, såååå gott! Åt typ 3 portioner hehe.. De gick även hem hos familjen kan ja lova! Svensk mat <3
 
Sen var de torsdag och dags att åka hem igen.. Tycket dock inte de va så jobbigt då ja vet att mamma, tilda och ella kommer i oktober igen :) längtar massor :D
 
Jobbade i helgen och resten av veckan till lördag och ledig söndag vilket bara betyder en sak:)
 
Vi var ju förresten till Splashdown dagen innan och riktigt kul var de, och alla tänder sitter kvar;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se