Love life right now!

 
Ny dag, ny månad och första dagen utan Fitnessfighten! När ja vaknade i morse så var ja fortfarande lika glad och lättad att de faktiskt är över och att jag inte behöver följa allt till punkt och pricka. Jag stanna hemma från gymmet idag och tror även ja kommer göra de imorgon, kroppen behöver de känner ja!
 
Jag har varit ledig hela dagen så chillat runt och bara njutigt, skype med mamma i morse då jag tror jag har blivit lite av en morgonmänniska, för ett tag iaf;) Frukosten blev den samma men jag vägde inte maten idag utan måttade efter ögat. De här med att väga maten kommer jag aldrig orka. Jag gjorde även en toast med ost på och de va rikigt gott!! Jag har ätit med bra mellanrum och till lunch och middag blev de köttfärssås som innehöll lite mer fett än vanligt samt att ja hade ketchup till, men fortfarande runt den rätta mängden. Utöver de har jag faktiskt unnat mig lite glass. Ben & Jerry´s - cheesecake brownie. De va något jag har längtat efter och jag åt en lite mängd då ja vet att ja kommer må jätte dåligt om jag trycker i mig en massa och vet ni vad! De var inte så gott som jag trodde, fick lite ont i magen och ja tror de var därför. Jag vill kunna äta onyttigt i begränsad mängd så jag tar de lite försiktigt känner ja. Toasten var riktigt god så ja tror de blir de imorgon också. 
 
Imorgon jobb och lite skype med Ella men tror som sagt att gymmet får vänta tills på onsdag! Räknar ner dagarna och imorgon är de bara 15 dagar kvar:D På söndag åker min host dad igen, iväg på jobb och är borta lite mer än 2 veckor vilket betyder att han kommer hem dagen innan ella, mamma och tilda åker hem igen. Så veckorna innnan de kommer nu kommer gå fort då jag kanske inte kommer jobba mer men det blir ändå mer ansvar när mamman jobbar osv plus att ja automatiskt blir mer delaktig i familjen även om ja inte jobbar. Så denna vecka som inehåller ganska mycket jobb lär också gå ganska fort, skön start på veckan med ledigt iaf :)
 
 
 
 
 

Toast med ost, så gott haha!
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se