New!

 
Då var de fredag igen!!:) Veckorna verkligen springer iväg här borta. Jobbar idag och lite i helgen, inga planer än som de ser ut. Mamman och tjejerna åker upstate till deras kompisar ikväll och spenderar natten där medans jag "jobbar" ikväll haha, har den lilla bara alltså sen imorgon runt lunch så kör jag dit honom och stannar säkert där en stund innan jag är ledig. När helgen är över så är de i stort sett bara en vecka kvar tills de är här, EN VECKA:D Denna dag kommer går fort och om eftersom ja ska köra honom dit imorgon så samma imorogn kommer gå fört också sen söndag så är de min favorit dag ang tv program. Förra veckan började tre tv serier, kl 8, Once upon a time säsong 2 som jag har följt ganska bra innan. Kl 9 Revenge säsong 2, min absoluta favorit just nu!! Sen kl 10 en ny serie som är här ifrån NY, 666 park avenue. Verkar riktigt bra, lite läskig men bra:) Den kommer säkert komma till Sverige också, in där hemma vet säker de bättre än mig. Så på söndag blir de mys i soffan med något gott ;) Har verkligen längtar att ha lite godis och mys framför tvn sädär på helgen:)
 

Ända sen ja kom hit så har vi alltid kört den minsta till skolan som ligger ca 30 min bort utan trafik men de håller på att bygga om vägen så de är alltid massa kö. Som minst har jag nog suttit fast i kö i ca 15 min och här om dagen satt ja i EN fucking timme! Tre lines som är helt fullproppade med bilar, sickt. Men de verkar snart vara klart! De bra är att han från och med i igår ska börja åka buss till skolan vilket betyder att jag kommer vara klar med allt här hemma runt 8.30 ist för 10-10.30 hur skönt som helst!!:) Så sen kl 9 har ja chillat på soffan framför sex and the city, lyx fredag! Ska om en stund följa med Krista, en ny tjej frpn finland faktiskt, som ska färga håret! 
 
Igår va ja ledig och bestämde mig för att ta tag i håret, gjorde ju ombré för två månader sen och ja älskar verkligen den bruna färgen så bestämde mig för att göra hela håret så nu är de bara en aning ljusare brunt neråt men de syns knappt, super nöjd!:) Allt med en uppfrächning av hårbotten och göra de ljusa mörkare gick på ca 80 dollar vilket är ca 500 kr. Sen har ja letat efter ett par boots med lite klack nu till hösten, har bara converse annars, hittade ett par på hm som kostade 35 dollar, 230 kr. Dagen innan köpte ja även en superfin tröja på forever 21, jätte fin vinröd färg och ett par ljusa slimade jeans, de va något som behövdes! De två sakerna för ca 45 dollar, 300 kr. De va ja ju inte vad jag hade tänkt göra av med men de är faktiskt saker som jag behövde så känns okej ändå:)
 
 
Från min långsmma biltur här om dagen haha
 
Från forever 21, tröjan är som den mörkaste färgen, skuggan ligger på därför de ser ut sådär
 
 
 
Nya färgen, love it!
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se