Besöket!

Blogg.se fuckade upp allt och detta inlägg försvann och för min egen skull måste ja skriva om de.
 
Nu har de varit här och veckan har varit hur bra som helst!! På onsdagen den 17 okt runt 19 tiden var jag på JFK och skulle hämta upp dem. Den första ja ser är Ella. Känslan att se sin bästa kompis efter ett helt halvår var obeskrivligt. Jag visste att ja skulle gråta men inte så mycket, vi tjöt haha alla runt om kring oss måste trott att vi var dumma i huvudet :p
 
Ja tog dem hem och de somnade relativit fort, dock påvägen hem fick de se NYC skyline, extra fint när de är mörkt ute också :) Jag fick presenter också! En plånbok som ja länge velat ha, ett ljus, armband, örhängen, ett ljus och tre par ddalahäst-strumpor :)
 
På torsdagen tog jag dom först till IHOP som är en restaurang speciellt känd för sin frukost. Sen vidare mot en park för att se utsikten över Hudson river och sedan upp till woodbury outlet och shoppade i mängder haha :)
 
På fredagen var de dags för manhattan och jag hade bokat hotell men de visste inte vart. Runt 10 tiden var vi i city och vi käkade lite frukost på starbucks och efter de skulle vi ta hos mot hotellet för att lämna väskorna. Vi går längst 6th avenue och närmar oss hotellet och mamma säger; "där är hilton, tänk om man bodde där" När dom sedan inser att det är där vi ska bo så kallar dom mig knäpp haha! Hilton blev de alltså, allt ingick, frukost osv.
Efter att vi lämnat väskorna så tar vi oss mot central park zoo och de var riktigt roligt. Hela parken skiljer sig så mycket från stan, man tror absolut inte att man är i NYC, så himla lugnt och tyst :) Sedan mot hotellet för att checka in och senare gick vi längst 5th avenue och hade även middag. Senare var de dags att ta oss ut i nattlivet. Lunkan har en del att leva upp till (Linkan bjuder;))
 
Lördagen hade vi hotellfrukost och sedan tog vi oss ut, rakt utanför på 51st street så var det marknad och vi hittade en del saker. Vidare efter de till biblioteket för att se och efter de ner mot SOHO för lite mer shopping:) Största delen av dagen spenderades där nere och kvällen/natten bjöd åter igen på utelivet. Lite slitnare denna dag så inte lika kul. Men oj va glad jag är att jag har fått en utekväll med min bästa:)
 
Söndagen tog vi oss mot brooklyn bridge och vidare över till brocklyn för att sedan ta båten över till manhattan. Vi hann även med ground zero och se frihetsgudinnan på långt håll. Sedan tunnelbanan upp till times square innan de var dags för Rockefeller Center och top of the rock! Att komma up där gör en alltid lika påminnd om varför och hur mycket man älskar NYC! Sedan lyckades vi ta oss med en hel del packning och donken mat till tåget.
 
Ja jobbade morgonen resten av veckan och även em/kväll tisdag. Jag hann ta dem till marshall som har massa billiga mäskessaker. Även till mallet och lite mer. Mamma lagade även mat två kvällar, såååå gott! :) På onsdag kväll var de dags att skjutsa dem till flygplatsen igen och de kändes inte lika jobbigt denna gång när ja vet att de bara är ett halvår kvar.
 
Jag har inte jätte mycket bilder från veckan då de var de andr som knäppte mest men här kommer lite:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I fredag var de Fall X Ball event. Fragile X är en sjukdom som mitt yngsta hostkid har, de är ungefär som autism. Riktigt trevligt var de:) Hösten är verkligen här också och vi väntar just nu på stormen som ska komma om några dagar..
 
 
 
 
 
Ikväll fick ja även ett samtal från några fulla typer hemma haha;) Alltid lika trevligt att:):) Jag saknar dem så mycket!! Ella hade även hittat ett par tofflor som hon var tvungen att skcika bild på haha
 
 
Vräldens bästa vän! Jag har aldrig haft och kommer aldrig hitta en bättre vän än dig! <3
 
 

 
Tack till er tre för den här veckan, den hade inte kunat bli bättre! Ja älskar er! <3
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se