SWEDEN!

 
Jag lever fortfarande, lusten till att uppdatera har helt enkelt bara inte varit på topp.
 
Som alla säkert vet så överraskade jag mina bästa där hemma med ett besök!! Hur underbart som helst!:D Deras miner när de såg mig var oslagbara! Veckan hemma gick (som jag förvänntat mig) väldigt fort och inte mycket sömn blev de men de var de värt:) Swedish house mafia var GRYMT!! Veckan kunde inte blivit bättre helt enkelt:):)
 
En och enhalv vecka har jag varit hemma igen och har i stort sett konstant tänkt på hur jag ska göra, förlänga eller inte.. Något som jag aldrig trott skulle vara så svårt! Sovit, jobbar och tänkt är i stort sätt de jag gjort. Hunnit med city också förra veckan. Jag var med Matilda på brunch i meatpacking district (på manhattan) och de var en DJ som va 8 år som spelade!! Sjukt söt och riktigt imponerad vart ja! Han kommer bli något stort!! :) Hade middag på The standard grill, hur gott som helst!! :) denna vecka har bestått av ganska mycket jobb och helgen fullt upp. Längtar tills söndagen är över!
 
De börjar bli julfint också, speciellt inne i city! Dock ingen snö än, vilket jag vill ha! Ingen julstämning alls ju.. Regn och 10 grader varmt. Antingen eller säger ja, sommar eller riktig vinter!
 
Klippte av mig håret en bit i onsdags också! De va så himla slitet så jag bestämde mig för att klippa bort allt de slitna och nu ska jag verkligen ta hand om håret ordentligt så att de alltid håller sig någotlunda bra!
 
Stort grattis till Lunkan också som fyller hela 20 år idag! :D
 
Orkar inte komma på vad ja ska skriva så bjuder på lite bilder!
 
 
 
SHM!
 
 
SHM!
 
 
Grymma brudar! :)
 
 
 
 
Svensk mat <3 och bingo lotto!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Postat av: Lunkan
2012-12-09 / 22:17:35

Tack så jätte mycket!!!:):)


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se