Studenten

Hej och hå.. Äntligen är snart denna helg över. Den har kännts som en vecka! Sist ja skrev var i onsdags och nu lördag kväll/natt. I torsdags skulle ja ha varit ledig men jobbade ändå och igår jobbade ja 3pm-11pm och dagen var rent ut sagt hemsk!! Fredag var de ju studenten och ja gjorde tidigare ett inlägg på Facebook att ja var glad att inte vara i sverige för ja var så avis på alla som tog studenten.. Ångrar de lite.. Vetskapen om att alla hade en underbar dag med sina familjer och vänner gjorde mig galen! Vädret här var underbart men de spelade ingen roll, hade kunnat gjort mycket för att befinna mig hemma. Var iväg på kvällen med 7 åringen på hennes skola och de hade någon slags kanerval eller nått och i ena rummet så står en DJ och spelar (observera åldern på kidsen) typ Justin Beiber och rätt som de är drar han igång LMFAO-Party rock anthem, Flo rida-good feeling, Chris Brown-turn up the music, osv. och ja ville bara sjunka genom jorden haha. Tanken att bara få krama om min underbara Ella och hänga med henne som bara vi kan, den tanken gick inte att ha i huvudet. och sorry mamma att ja inte hört av mig men jag orkade inte riktigt och idag har ja jobbat hela dagen. Den dagen fick iaf också ett slut och när ja vaknade imorse så kändes allt bättre:) Ja vet att de kommer finnas många sånna här dagar och där fick ja min första, bara försöka bita ihop! Jag är iaf glad över att ni där hemma har varandra och tar hand om varandra:)

Idag har ja jobbat 11am-7pm och vi har varit på kalas jag minsta och 7 åringen så dagen gick ganska fort ända. Nu på kvällen mötte ja upp Elin och Emma vilket var skönt. Imorgon jobb 7-12 och sen iväg på LCC möte en snabbis och sen Manhattan. Känns som okej avslut på veckan och helgen:)

Grattis till alla studenter och här är lite bilder från förra året. Förresten helt sjukt att de är ett helt fuckíng år sen jag tog studenten!!
Lyckligast dagen någonsin!
Fina familjen <3
/Alexandra Wadström
Postat av: Kicki
URL: http://kristiinamedtre.blogspot.com/ 2012-06-10 / 07:26:05

Fina studentbilder! Det fina med att vara borta är att man verkligen kan längta till allt och alla men allt och alla är inte borta...allt är kvar på något sätt när du kommer hem;) Kram


Postat av: Mamma
2012-06-10 / 14:50:18

Det är helt okej gumman, jag hade på känn att det var nåt, och när du känner så, så vet jag att du inte vill prata.. Ville bara höra igår så att inget hade hänt... Älskar dej och finns alltid här för dej, även om det är en bit emellan oss just nu... Sköt om dej vännen❤❤ Kramar


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se