Even the sun sets in paradise

FÅR RYCK ATT DE INTE GÅR ATT FÅR MELLANRUM MELLAN DÄR JA SATT SÅNNA STRÄCK, SNÄLLA HJÄLP OM NÅGON VET HUR MAN GÖR!! ÅÅH !!
Vaknade i halv panik i morse av att jag hör kidsen och inser att ja har försovit mig en timme, de är lördag, min mostmom jobbar och de är själva där uppe! något stämmer inte.. Nej just det de är torsdag och jag är ledig! haha. Sånna tillfällen är de så skönt att bara kunna lägga huvudet på kudden och somna om igen! :) Sov vidare till 10 och sen begav ja mig ut i solen, till poolen rättare sagt! Chillade där en stund och vid lunch mötte ja upp Verena och käkade glass. Stekte vidare vid poolen hela eftermiddagen, snackade med mamma ella och lunkan och inte mycket mer! jobbig dag haha. Runt 7 åkte ja och hämtade upp Molly och drog till gymmet. Min stackars kropp är in pain sen veckans träning så de va lite tugnt idag men de gick, lättare med sällskap också:) Blev en chicken cesar på paneras innan vi åkte hem, mums! Elin kom förbi och hängde en stund också.

Igår jobbade ja hela dagen (som vanligt 7-10 3-9) så där imellan åkte ja till fetaste outletten som ligger ovanför bear mountain, hur fint som helst där uppe!! Åkte inte vanliga vägen heller utan en ny stor väg där de typ inte går att vända om man åker fel så var lite nervös men de gick ju hur bra som helst, iphones maps och jag levererade!;) Ja skojar inte när ja säger att de var fetaste outletten! Alla märkern typ. Ralph Lauren, Michael Kors, Converse, Gucci, Prada, Levis, Diesel, G-star, Banana Republic osv osv osv. De bestod inte av en byggnad med massa saker utan som en lite by eller va man ska kalla de med massa hus, Woodbury commons premium outlets. Köpte inget men där emot var jag Elin och Emelie till Westchester mall i förrgår kväll och lyckades hitta en till bh på Victorias Secret hihi:) (De va rea faktiskt hehe)

Imorgon jobbar ja hela dagen och på lördag till 12pm sen är ja ledig!! Bokat hotell med Emelie inne på manhattan så på lördag blir de fest för hela slanten :D Lycka! De innebär att det inte blir någon uppdatering här förrän tidigast måndag.
Påväg över Tappan Zee Bridge mot Woodbury!
/Alexandra Wadström
Postat av: Sars
URL: http://thenewyorker.webblogg.se/ 2012-06-16 / 16:56:53

Heej! Om du har Mac, så kan du testa att använda Firefox istället för Safari när du bloggar på blogg.se. Jag kunde inte heller göra mellanrum mellan raderna men nu kör jag med Firefox och det funkar :) ha det bra!


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se