Manhattan: All you need is a million dollars and a dream.

 
Skulle gå och sova men fick ryck att uppdatera här. Jag har gått i si sådär 7 tmmar idag vilket betyder att ja är ganska död nu..
 
Började med att när ja skulle ta tåget så va biljettmaskinen trasig! Den tog inte kort, tre minuter till avgång och så får ja 10 dollar av en främlig, skulle ju aldrig hända i sverige! haha
 
Var iaf på Manhattan runt 1 tror ja och började med att vandra 5th avenue till central park. Stannade där en stund och tog lite bilder och bara njöt :) Åt lite på strbucks och fortsatte sedan ner mot times square och tog subwayen en bit till neråt och hamnade på sockerbit! Den svenska godisaffären alltså, fick med mig lite gott svenskt godis:) Vidare mot Soho, alltid så mysigt där nere och shoppingen är ju fantastisk ;) lite farligt ibland! målet var att göra av med så lite pengar som möjligt för ja försöker spara tills mamma kommer om TRE veckor!! Fick dock med mig två toppar för ca 20 dollar totalt så de va helt ok. :) Helt plötsligt var klockan redan 7 och ja begav mig hemåt igen:) mycket skön dag för mig själv!! Tog en del bilder i början av dagen så de va mest de jag ville dela med mig av i detta inlägg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu ska ja sova och försöka klara av helgens jobb innan ja varit här i TRE MÅNADER! Helt sjukt ju! :)
 
 
/Alexandra Wadström
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se