Run away with me to my beautiful world !

 
 
Hej allihopa! Mycket dålig uppdatering..!!! Vart ska ja börja..
 
 
Midsommar! Dagen var riktigt bra faktiskt, kan inte klaga på mycket:)
 
Började dagen med att åka mot Manhattan för att möta upp Matilda, för att sedan bege oss mot IKEA och efter några om och men så var vi iaf där. Kändes för en stund där inne som om ja befann mig i sverige! De va i stort sett lika dant:) ÅT SVENSKA KÖTTBULLAR OCH POTATISMOS :D huuuuuuur gott som helst! Vi köpte även med en hel del svensk mat innan vi begav oss mot manhattan igen, denna gång med NYC water taxi, precis som de låter så va de en båt som tar ca 15 minuter tillbaka till manhattan (kanske ska tillägga att ikea ilgger i Brooklyn) dock vart de typ storm när vi skulle åka och de regna, åska och blixtrade. Typ livrädd hehe. Tog oss till Battery park efter en stund med vår mat och vårt vin för att fira midsommar:) 
 
Väl där så kändes de verkligen så svenskt! Svenska flaggan, midsommar stång, folk i folkdräckt osv osv. :) Min tanke va att åka hem på kvällen men blev kvar ändå med fyra andra tjejer för att gå ut, Crimson - där va svenska midsommarfesten och efter lite kämpande så va alla inne, jag lyckades även flirta till mig att vi slapp betala också;) Hemma vid 8.30 på morgonen och däckkade stenhårt i sängen!
 
Denna vecka har varit som vanligt och inte mycket särskillt har hänt. Förutom idag men återkommer till de. Igår jobbade ja till 12pm och sen åket ja till manhattan med Elin. Vi gjorde inte mycket med tanke på hur sjukt varmt de varit. De jobbiga är egentligen inte värmen utan att de är så hög luftfuktighet, de räcker med att man sitter still ute så svettas man! Vi tog oss till Central park och chillade där i största del, ganska skönt de med :) Skypade med lunkan när ja kom hem i går kväll och de blev ganska sent (eller tidigt?) och klockan var 6.40 hemma i sverige när vi sa hej då haha! De är något ja också har kommit på att de är sjukt skönt att gå och sova när man vet att alla hemma ska gå upp;) Tidskillnad när den är som bäst!!
 

Idag har de varit födelsedagsfest för den mellersta som fyllde 8 år i tisdags. Dagen har varit huuuur bra som helst!! :) massa folk, god mat, och fint väder. Så de har varit fullt hus här sen imorse tills nu kl 10. så ja är ganska slut nu;) Sånna här saker kan vara skillnad mot hemma, men de är sånna här dagar som är riktigt roliga när man får vara med:) Fick dess utom uppleva olycka och ambulans här idag! Min hostmom´s mammas man typ, ramlade i trappan och ja tror han hade brutit höften :s galet! så ambulans och allt var här. De va inte som hemma i sverige iaf, as sega! visst att de kan vara de hemma också men dom ringde flera gånger och fråga va de var. Galet va de iaf.  
 
Slänger in lite bilder och avslutar här, sängen ropar! Och ja lovar att ja ska skärpa mig med uppdatering. Är förövrigt väldigt avundsjuk på alla som får se Swedish house mafia hemma i november:(:( Lunkan kom med iden i går att åka hem till dess haha.. om de ändå vore så lätt och om man tjänade lite bättre... Såklart ska allt sånt hända hemma när man inte kan var där.. Mest avis för att de verkligen är de sista de spelar och jag inte har sett dem än.. men men sånt är livet..:) Tröstar mig men att ja har bra saker på g istället och att ja faktiskt bor här:) aja här kommer bilderna!
 
 
Midsommar lunch på ikea! mums!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Central Park
 
 
 
 
 
5th avenue
 
 
 
 
 
Our house
 
Birthday party
 
One direction birthday cake!
 
 
 
/Alexandra Wadström
Postat av: Lunkan
2012-07-02 / 07:45:36

haha tycker den iden var ganska bra ;)


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se