Don´t u worry child, see heaven´s got a plan for u!

 
De va väldigt länge sen något skrevs här men sanningen är att inte mycket händer för tillfället. De beror på en (bra) andleding som ni kommer få reda på om ca 10 dagar.
 
Var på bio här om dagen och såg "The words". Riktigt bra film! Man var verkligen tvungen att hänga med i den men som sagt mycket bra, värd att se! Vet dock inte om den har kommit till Sverige än. Tror ej de..
 
Barnen har börjat skolan igen och hösten har börjat närma sig! Faktiskt ganska myskigt att få klä på sig lite mer, kunna tända ljus och mysa framför tvn:) Börja köpa lite höstkläder ser ja också fram emot att göra! Men ja ska spara mig tills Ella mamma och tilda kommer!:) De kommer om 27 dagar och jag längtar sååååå mycket! Jag saknar mamma och tilda (hela familjen) dock kommer de bli speciellt att se Ella igen, de går inte att beskriva! Bästa vän<3
 

Jobb dagarna går bra och rullar på, min hostdad har varit borta i lite mer än en vecka och kommer hem i början av nästa vecka, han är och jobbar i Colorado. Dagen var bra men slutet var drygt. När man ber dem att plocka undan något och lär göra de 5 gånger, 3/5 gånger med en högre röst för att de ska inse att man menar allvar och sen sista gången säger de oj förlåt ja glömde bort.. åh!!!! Hur som helst ja ska inte klaga, har varit lite extra känslig denna månad pga vad jag går igenom (de ja inte berättar). 
 
Något som mer varit i tankarna är att de nu har gått 5!!! månader, sjukt! och snart ett halv år.. Jag älskar NY så mycket men ja saknar alla sjukt mycket hemma! De kommer bli så otroligt svårt att dels lämna familjen och framför allt NY! Samtidigt så längtar ja verkligen tills jag får ha egen lägenhet, inreda den fint och som ja vill, ha ett jobb/plugga. Komma hem till sitt egna hem som man kan bestämma själv över och framförallt att man kan skilja på jobb och hem. Jag visste att de skulle bli tufft att bo i någons hus när ja har varit van att bo själv. De är något jag längtar riktigt mycket efter! Att börja plugga känner ja också att de inte skulle vara helt fel, dock vet ja inte vad än men de är faktiskt inget ja har panik över. Ja vet att många tänker, lev livet där hemma är inget att ha, faktum är att jag ALDRIG hade trott att jag skulle uppsaktta Sverige så mycket som ja gör, samtidigt saknar ja inte själv sverige utan vänner och familj men de sverige på ett sätt också. Nu har ja babblat klart men kände att de va skönt att få ner de i text och ventilera sig lite:)
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Postat av: Mamma
2012-09-20 / 07:20:02

Oj jag glömde! Är nåt som installeras på alla barn när dom föds:))) Vi längtar sjukt mycket efter dej också❤ Ella kommer till mej kvällen innan vi åker, så åker vi tillsammans till Arlanda😍 Ses snart😊 Bamse Kramar


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se