Next in line!

 

Fredag kväll men de känns som måndag. Kan vara för ja har varit ledig torsdag och fredag samt utgången i onsdags:)
 
Semester och Cape Cod va riktigt bra! Hur fint och mysigt som helst och fint väder också. Vi hängde på beachen en dag, poolen en sen va vi till en ö som heter Martha´s Vineyard också. Jätte fint! Bilder finns längre ner. Ätit jätte god mat också:) Sista kvällen åt vi på en restaurang vid hamnen, hur fint som helst!! :) Näst sista dagen va vi till ett aquarium, inte så speciellt men kul att se ändå. Min hostmom berättade föresten att på Cape Cod så finns mycket kända byggnader osv samt att typ väderforskning eller nått görs där, en av världens största. Något sånt, ganska häftigt faktiskt! Även om ja jobbat så har de varit riktigt chill! Inte alls känts som jag jobbat, klagar ej:) När vi kom hem så hade mitt paket från ella kommit:D
 
Gjort några inköp under veckan också, väska och lite underkläder. Välbehövliga saker faktiskt:) Imorgon jobbar ja hela dagen 7-5 och sen ledig söndag igen!
 
Imorgon är de även första september och ett nytt kapitel börja, en månad av nyttigheter. Mer än så säger ja inte, ni får vänta en månad innan jag avslöjar va de är;) om ni inte lyckas räkna ut de förstås:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Postat av: Kicki
URL: http://kristiinamedtre.blogspot.com/ 2012-09-07 / 20:33:45

Hur ska du klara av att komma tillbaka!!??
Fina bilder, speciellt nummer tre, femton och den sista!
Kram

Svar: Ja de är den stora frågan...:) kram
Alexandra Wadström


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se