chill !

Slut på denna dag och imorgon ledig hela dagen. tummen upp för de! Ska försöka träffa en annan au pair här i området imorgon dock är de inte alltid lätt då jag ännu inte alltid har tillgång till bil. Jobbar nästan alla vardagar vilket betyder att jag ser till att barnen kommer till skolan i tid så mellan 7am-ca 10am är de jobb som gäller. Efter de så är jag ledig fram till 3pm så där emellan är de inte mycket att göra. Så sen jobbar jag alltså från 3pm till 8-9pm. Men så när jag inte har bil vilket är när både hostmom och hostdad jobbar så chillar jag mest hela dagarna:)

I går var ja och kollade på gym här i närheten, de hade verkligen A L L T !!! Personlig tränare i varje rum, ett rum för bara kvinnor att träna i. Massör och läkare på plats varje dag. Två st pooler samt en bubbel m.m. Ja hur mycket som helst fanns de som sagt! Dock är jag inte jätt mycket för gruppträning och de var dyrt så funderar nog på att välja något annat då jag inte tror jag kommer utnyttja de så pass mycket, inte värt pengarna.
Dagen har varit bra, inte så mycket kostigheter alls! Vädret har inte varit de bästa så de har varit helt ok att bara chilla hela dagen! Skypade/pratade med min favorit ella idag också samt hela familjen hemma! <3 Bra dag! BTW! I helgen ska ja införskaffa någon väldigt bra hihi:D (ni fattar nog vad, om inte så bara vänta och se).
Nu ska jag ta hand om lite tvätt och invänta Revenge, favorit!!

/Alexandra Wadström
Postat av: Mamma
2012-05-03 / 07:20:15

Det här är dagens höjdpunkt när man får läsa direkt man vaknar 😊 Sköt om dej 💓


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se