New York, concrete jungle where dreams are made of !



Hej hej hej hemskt mycket hej!
dålig uppdatering senaste veckan, ja vet.. Men hade inte något att skriva om tidigare i veckan MEN nu finns en hel del! Ska försöka få med så mycket som möjligt. Dagen till ära har varit lång! Började redan vid 7 med jobb ett par timmar sen var ja ledig fram till ca 4pm, ganska skönt men kändes segt att börja jobba då igen, trots allt lördag. Hann förresten där emellan skypa med mamma, ella och lunkan samt åka iväg till mallet en sväng. Blev inget shoppande men skönt att komma ut lite:) Fortsatte eftermiddagen/kvällen men jobb och slutar klockan 12am. Mina hostparents samt äldsta var iväg på något så de blev därför sent jobb idag, Var med de två små till mallet också och de var en dum ide men efter lite mutor med choklad så var alla glada hehe :)

Onsdag och torsdag finns de inte så mycket att säga om, jobbade lite och chilla mest som vanligt.. fast jo en sak, var ut på en powerwalk i torsdags och herregud vad otränad jag är!! pinsamt! igår kunde ja knappt ta mig ur sängen.. men de va bara att pallra sig upp för runt 10 gick tåget till manhattan. Alltså jag var ledig hela dagen i fredags! Strosade runt i min egna värld ett tag, gick till madison square garden sen vidare upp till central park. Där mötte jag upp en tysk tjej, käkade lite lunch och sen tog vi subwayen till downtown och Brooklyn bridge. Hur fint som helst när man fick över till andra sidan och såg manhattan och alla byggnader!! Vidare sen till Ground zero (World trade center memorial) De var som två stora basänger där tornen har stått som var ca 9 meter djupa. Från kanten uppifrån rann de som ett vattenfall ner huuuuur fint som helst men ledsamt på samma gång. På kanterna upptill också är allas namn som dog ingraverade! Just de, påvägen in så gick man igenom en säkerhetskontroll och man fick inte ha dryck eller något med sig. Ett plus med hela dagen var de underbara vädret! :)

Efter de var klockan helt plötsligt 6pm och tiden hade verkligen sprungit iväg! Dock hade ja en sak kvar. Så jag tog mig upp till Apple store och köpte mig min nya älskling macbook air ! :D LYCKA! Efter de satte jag mig på tåget hem med pain i ben och fötter men lika glad var jag för de! :) Så i går kväll och idag har de även gått en hel del tid åt de!




Mer än så här blir de inte, jobbar 7am - 3pm imorgon så lär sova lite också dock har jag försökt att sätta ihop ett bildspel åt er också, blev dock två:) Klicka här och här för att se!
/Alexandra Wadström
Postat av: marina wadström
2012-05-13 / 17:48:17

Kramar till dig goa tjejen !

Har just träffat din pappa o Matilda vi har ätit

tårta i dag. Ha det nu så bra och var rädd om dig hälsningar faster


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se