Thunderstorm

Denna fredag kunde varit bättre. Vaknarde vid 5am av att de bixtrade och åskade, höll mig vaken med täcket över huvudet (överdriver ej) i ca 1h och sen fick jag sova någon haltimme igen. Dock skulle de vara dåligt väder hela dagen men helt ok, varmt!! Började med att få kidsen till skolan vilket gick smidigt som vanligt. Efter de chill och somnare i soffan i ca 2h sen var ja helt förvirrad. Första kommer hem från skolan om 30 min och jag är helt nyvaken. Går ut för att möta upp henne och står där i 5-10min, fan klockan är bara 2! 3 kommer hon hem... Efter jag vaknat upp känns de som jag har feber och har ont i hals/öron vilket är ett tecken på att jag håller på att bli sjuk! Så känner ja mig fortfarande men hoppas de inte är något. Min hd kom hem tidigt och jag vart lite förvånad. Samma där, kände sig inte helt kry. Runt 5-6 tiden åkte han iaf iväg med minsta och de andra roade sig själva, min hm skrev ett sms: As soon as I get home you go to bed! så snälla och omtänksamma hostparents :):)

Imorgon är de lördag, jobb 7am-12pm, chill! Efter de så om ja mår bättre (hoppas!) så ska ja nog hitta på något med de andra au pair tjejerna. Kanske blir en tripp in till city i helgen och så fixa "de bra" hiho :) Inom kort sängen och en film!
/Alexandra Wadström
Postat av: Mamma
2012-05-05 / 09:02:32

Håller tummar och tår för att du inte blir sjuk... Det är ljuv musik i mina öron att dina host parents är så snälla och gulliga mot dej💜Bamse Kramar


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se