I'm a fucking alcoholic !

Igår var jag in till NYC med Elin och hennes kompis Axel, mycket bra väder gjorde dagen toppen:) Hängde downtown i Washington Square park med solen i ögonen! Njöt verkligen av de fina vädret och NYC, livet helt enkelt! Alla borde få uppleva NYC, när man börjar närma sig manhattan så bara ler man och blir helt lycklig, just nu vill jag aldrig åka här ifrån! Vandrade sedan till middletown och till times square en sväng innan tåget gick hem. Njöt och drömde oss bort, jag vill bo på manhattan någon gång så är de bara! När vi var på times square så passade vi på att gå in på m&m's, vilken sjuk butik! tre våningar fyllda med olika m&m's saker. Något mer sjukt var att när jag och elin hade plockat lösvikts m&m's och skulle betala så vart de exakt på pricken lika mycket!

3 veckor på pricken i USA och 1,5h jobb idag! kan inte annat än säga att jag har de jävligt chill för de mesta!! Mest chillat runt hela dagen, tog en nap efter att barnen åkt till skolan. Käkade risotto till middag med hela familjen vilket var första gången jag åt de, riktigt gott! Fipplat med min hostmam's macbook och oj vad jag bara SKA ha en nu :):) Men de bästa av allt på hela dagen, ett glas vin till maten! Alkohol för första gången på över tre veckor, åh så gott!!! Poolen här hemma börjar bli redo också bara lite mer värme som saknas :) Resterande av kvällen så har jag kollat på båda Hangover filmerna. Alltid lika bra :D Imorgon börjar ja inte försen 1pm, chill som vanligt!
Tack för mig för idag och kärlek till livet! <3


/Alexandra Wadström
Postat av: Mamma
2012-05-08 / 09:32:30

Glöm det om ett år ska du vara tillbaka i Sverige😃😉 Nej jag beundrar dej för att du lever dina drömmars liv, tänk om man hade vågat det... Men jag saknar dej lik förbannat... 👄 o Kram


Postat av: Kicki
URL: http://kristiinamedtre.blogspot.com/ 2012-05-09 / 08:53:27

Det verkar ju vara helt okej! Snart kommer även en vardag där;) Kram


Postat av: Elin
URL: http://elinhallenheim.blog.com 2012-05-13 / 15:00:47

Mysdag!! Haha.


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se