And we will never look back, at the faded silhouette

Började inte förrän 3pm idag så sov en stund på morgonen och begav mig till gymmet en stund. Blev ett kort intensivt pass idag och känner nu hur benen kommer vara in pain imorgon hehe. Regnat har de gjort hela dagen också med dock varmt.. Vill ha sol istället:(

Allt flöt på bra till en början när mitt jobbpass började. Mellersta hade playdate här hemma och den minsta var hur go som helst idag :) Efter deras playdate ville jag att hon skulle städa upp efter sig men de passade henne inte alls, fick ursäkter som;  jag behöver inte och mamma och pappa bryr sig inte. Vilekt de gör, vi pratade om de igår (och ja förstår de)!! Massa sura miner och ett långt samtal. Sen var de dags för middag men då dög inte maten osv.. UNGE! Sen är mamma hemma och allt är bra tills jag sitter själv med henne och den lilla vid bordet och han skriker till för något, "han får göra som han vill" fick jag lite snäsigt till svar. Gav en lätt mördarblick (vilket ja kan vara ganska bra på haha) och sa ja "han gör vad han vill". Sa tidigare när min hostmom kom hem hur de hade gått och hon är helt på min sida så de känns skönt!! Men fortsätter hon i samma takt så får hosmom rycka in.
Kände hur ja bara behövde här ifrån en stund och smsade Elin som ställde upp på att ses över en fika när mitt jobbpass var slut, TACK! Dock fick jag sluta 30 min tidigare, tack för de med:) Tog lilla blien, i med mobilen i radion och drog på musiken. Såååå skönt ibland och speciellt idag! :) Dock kom jag fram till att jag saknar vänner och fest! men men bara att bita ihop..

AVICII Globen 2012-03-03 med Ella och Lunkan!
GUDEN!




/Alexandra Wadström
Postat av: ella
2012-05-16 / 08:11:18

Saknar dig varje dag min bästa <3


Postat av: Lunkan
2012-05-16 / 08:25:21

Saknar dig också!!!<3


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se