Lost in confusion!

 
Fredag igen och denna vecka har varit den värsta på länge, alldeles för lite sömn, för mycket tankar och tårar..
 
Som jag skrev i förra inlägget att de kändes jobbigt att flytta här ifrån.. Dagen efter brast allt, inte fan vill ja hem! Eller jag vill hem över sommaren, jag vill inte jobba med detta mer och ja vill börja ha en plan. Jag hade bestämt mig att när ja kom hem skulle ja plugga några ämnen som ja behövde för att komma in på de jag ville. Allt kändes så bra, att jag faktiskt hade kommit på vad jag ville efter några års funderande.. Nu är allt bara förvirrande..
 
Som de känns nu vill ja inte bo i sverige, jag vill bosätta mig här. Sverige är mysig och alla finns där men efter ett år här är de alldeles för litet och tråkigt.. tyvärr! Jag har min dröm, vilket säkert låter jätte ytligt. Jag vill ha ett mycket bra betalande jobb, jag vill tjäna de där extra pengarna. Jag vill ha ett stort hus med massa fin inreding, med finaste utsikten. Jag vill inte behöva tänka på pengar allt för mycket! När jag var liten sa ja alltid: När jag blir stor ska jag bli rik!
 
Nu när jag har jobbat med de här så har jag ändå fått lite känsla för barn. En annan dröm är att kunna hjälpa sjukta och fattiga barn runt om i världen. Jag vill kunna skänka pengar till olika utsatta människor i världen.
 
Jag tänkte inte skriva ut va de är jag har tänkt plugga men ni kan säkert räkna ut.. De är hur som helst jätte svårt att bli antagen, både hemma och här. De är många år av plugg och de känns som om de borde vara dags att ta tag i de snart för när jag är klar är ja över 30 bast..
 
Ja var inne på att försöka byta inrikting men jag faller hela tiden tillbaka.. De är massor med pengar om jag ska plugga här. Dess utom måste jag först pre plugga i fyra år innan jag ens kan söka in. Så måste försöka ta reda på om jag skulle faila och inte komma in, kan jag göra nått annat då eller har jag slängt bort massa pengar och tid. Kan jag få jobb här efter utbildnignen, för då kommer jag ju antagligen inte vilja flytta hem till Sverige.. Nått annat som också suger är att man ju inte får jobba här. Du måste vara amerikansk medborgare eller ha ett greencard (uppehållstillstånd, vilket är jätte svårt att få) men om du har ett bra jobb så kan företaget betala de. De sista alternativet för att få vara här är att gifta sig, vilket jag inte är jätte taggad på. Mamma sa att du får betala någon och gifta dig (skenäktenskap)... Nja inte så taggade på de heller! De dröjer många år än.
 
Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag ville till Thailand och Afrika bland annat, jag vill på konserter som Tommorrowland och Ultra music festival. Kan man få och göra precis allt man vill?
 
Sen går tankarna, är de värt så många år om jag inte ens kommer in (ca 50% av studenterna blir inte antagna)
Samtidigt som jag säger till mig själv hela tiden att allt går om man vill. Dessutom säger mamma alltid att: du får alltid som du vill, spelar ingen roll va de är. I och för sig så har hon ganska rätt.
 
x När jag skulle börja gymnasiet så nog kom jag in i västerås
x När jag skulle flytta hit så sa jag upp lägenheten i januari en månad innan hade jag förtfarnade inte hittat familj och mamma sa tänk om du inte hittar någon familj då, har du en plan B? Nej de hade ja inte och nog hamnade jag i New York också som jag ville.
 
Ja de va bara två förslag. Men den här gången tvivlar jag lite på mig själv. Läsa de ja ska (kolla nu skrev ja SKA och inte OM) på engelska med massa konstiga ämnen och ord, i högt tempo.. Svårt! Men jag ska ta reda på så mycket som möjligt innan jag säger nått.
 
Samtidigt när ja tänker på framtiden, om ja inte ens försöker så kommer ja ju ångra mig så mycket senare. Om jag gör allt jag kan och inte klarar de så har jag iaf försökt!
 
En annan sak är också att jag åter igen ska lämna alla hemma. Familjen är en annan sak för dom förstår mig och stöttar mig till 100% och finns alltid där. Alla vänner är jobbigare, för jag har nog de bästa vännerna man kan ha och dom är inte allt för många vilket betyder att jag inte kan förlora dom!
 
Just nu känner ja också att jag inte vill bo i New York utan skulle kunna tänka mig nått varmt året om, typ Cali. Men räkna inte med att jag kommer bo hemma, tyvärr säger magkänslan så..
 
Långt och säkert ganska tråkigt men ska berätta lite roigheter också:)
 
De börjar närma sig att åka hem och här om dagen fick jag datumet. 14 MAJ 12.30 landar jag på Arlanda!
Jag bokade idag flyg till min resemånad som börjar den 16 april 17.00 i Los Angeles:D Kommer spendera 10 dagar där innan jag drar några dagar till Las Vegas och Grand Canyon innan de är dags för en vecka i MIAMI! Ska bli så fruktansvärt skönt att få semester!!
 
Biljetterna till Swedish house mafia kom här om dagen också! 2,5 vecka kvar tills de är här!!
 
Jag fick reda på att jag har jobb när jag kommer hem över sommaren! hur bra är inte de liksom! Tack Tina!:)
 
De är "snöstorm" här idag/natt, nej de är inte snöstorm de snöar bara.. 5 cm som har blivit slask på vägarna och de är kaos! SKAFFA VINTERDÄCK!!
 
Jag har varit riktigt duktig att spara pengar också, även om ja köpt någon sak här och där så har ja bara ca 2 hela veckolöner sen har ja alla pengar till resemånaden. Efter de kan jag shoppa vidare lite, dock ska skatt och skola betals också..
 
 
 
 
 
Provade dom här två jackorna nedan idag på hm. Gillade den gröna när ja såg den, dels för att ja inte har någon grön jacka men den ljusa va finare på. Har presentkort så hade kunna köpt men ja har fan 5 jackor hänger i garderoben haha. Ska fundera på de (kommer alltså antagligen köpa ändå) hehe..
         
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Postat av: Mamma
2013-02-09 / 10:43:00

Det finns ingen jag tror så mycket på som jag tror på dej... Ytlig är då det sista du är, jag är sjukt stolt över dej, och tvivla inte, du kommer att lyckas med det du vill.. Jag älskar dej❤


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se