Galen!


Jag håller på bli tokig!!! Tänker fram och tillbaka på utbildningar.

De ja vill helst av allt utbilda mig till, de är ca 12 års plugg. Super svårt att komma in, speciellt som internationell student. Om jag inte kommer in så är de fyra bortslösade år då? Känns som att jag inte kommer ha nått liv i ca 5 år. De jobbet betalar mycket mycket bra.

Utbildning nr 2 är något jag har funderat på förut som ja kom på nu i allt.. Den utbildningen är ca 4 år och vissa tjänar hur mycket som helst och andra som en vanlig "Svensson". Känns som antingen blir man rik eller fattig, antingen eller..

Så med utbildning nr 1 om ja kommer in där så känner ja mig mer garanterad att tjäna bra med pengar medan om man lyckas riktigt bra med jobb nr 2 så kan man tjäna mycket mer än jobb två eller inget alls..

Sen tänker ja, ja men om jag har ett okej jobb så hittar ja säkert någon med pengar.. Men samtidigt vill jag inte förlita mig på andra människor!

Ja vet att detta låter som om de bara handlar om pengar.. Visst till en viss del men pengar är en stor del i livet, i all fall för mig!

Jag behöver feedback! Och speciellt mina vänner, ni vill att jag stannar hemma men om ja skulle försvinna så behöver ja veta om ni finns kvar där!!? De skrämmer mig.. Jag såg på ett program där folk väljer bröllop klänningar, jag vill gifta mig, ha mina vänner där osv. Sånna stunder är de viktigt att mina vänner finns..


Nått i den stilen, drömmen som jag strävar att leva! De ska hända nån gång i livet

/Alexandra Wadström
Postat av: marina wadström
2013-02-17 / 09:05:32

Kramar till dig Alexandra på namnsdagen från Marina !
Lycka till med dina val inför framtiden, ha det gott.


Postat av: Josefin
2013-02-21 / 16:46:17

Hej! Jag är sugen på att åka till USA som au pair. Kan inte du skriva varför du valde din agency och lite grann om livet som au pair?


Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se