Central Park, SHM, MSG och Justin Beiber!

 
Äntligen helg kan man väl säga eller ja jag jobbar hela helgen så, men fredag är alltid fredag:) Denna vecka har gått fort! Jobbade tisdag, onsdag och idag så i går var ja in till city. Vandrade i stort sätt runt i central park hela dagen! Stannade till på ett ställe som heter the boathouse och drack varm chocklad och åt en brownie, hur mysigt som helst:) Blåste en hel del, trodde först stora vinterjackan skulle va varmt men de va nog tur att ja tog den!
 
Efter de vandrade ja längst 5th avenue enda till times square och grand central, tror ja totallt gick 52 gator!! I nya skor dess utom, ja mina fötter är in pain idag haha.. Tog massa bilder också!
 
Något annat som hände igår va att vi bokade biljetter till SWEDISH HOUSE MAFIA!:D:D Madison square garden den 1 mars!!! Kan inte fatta de!
 
 
 
 
Fyndade ett par skor som från början kostade $60 och nu $19. En väska också som från början kostade $55 och nu $24!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår och idag är också första gången sen ja tog beslutet att åka hem som ja lite ångrar de och de känns sjukt jobbigt att behöva flytta här ifrån...
 
 
Något annat jag kom på i går är att Justin Beiber är fan ett geni! Allt han gör är han fan bra på, jävla gåva grabben har. De va inte så att ja satt och lyssna på massa musik utan ja sökte runt på youtube och så kom de upp en intervju på honom från Oprah, och ja Oprah hon är ju grym hon också! Tror den va 40 min lång. Han pratade mycket om att han ville vara en bra människa, vara en förebild och försöka leva ett så normalt liv som möjligt trotts situationen. Ödmjuk, fötterna på jorden, trevlig, som om han vore vem som hellst! Fortsätt i samma stil! GO Justin!
 
Hans mamma la upp några klipp på youtube när han va yngre och någon hittade honom och kämpade för honom. Känd över hela världen, #1 på de flesta listor, pris hit och dit, rik som ett as! Fetaste huset i LA osv osv osv. Och BARA 18 år, sjukt fan!
 
Mitt motto har ju alltid varit ingenting är omöjligt, ge aldrig upp. Never say never! Såg filmen i morse! Så från och med nu har min uppfattning om Justin Beiber ändrats totallt! Nu börjar han ju se lite mer vuxen ut också, riktigt söt faktiskt haha:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se