Keep dancing

 
Hej kära ni!
 
Dagarna rullar på som valigt och imorogn är de mitt minsta hostkid födelsedag, hela 4 år :) Helgen som var jobba jag morgon till kväll båda dagarna = suger!! Söndag kväll rann bägaren över och jag pratade med min host mom som såg till att prata med mitt hostkid, vilket verkar ha gett lite resultat iaf! 
 
Denna vecka har ja inte jobbat speciellt mycket alls. Ledig måndag, kvällsjobb tis, morgonen bara på ons och heldag tors och fre men JAG ÄR LEDIG I HELGEN! När hände de liksom :D Så på lördag blir de city en sväng :)
 
Ja klagar inte på att ja jobbar lite men ibland blir de lite långtråkigt, de är en såndär vecka som ja bara vill går fort. Skönt med fredag imorgon i alla fall :)
 
Var och shoppade lite förra veckan också, åkte upp till woodbury outlet och hittade tre tröjor åt mig själv på Tommy Hilfiger och ett par vita höga converse. Sen hade jag även lovat lunkan att kolla på en skjorta och den fanns också, skickade ett sms och han fick för sig att köpa mer. Fredag kväll, Lunkan shoppa kläder på fyllan via sms hahahah! Men fina kläder var de! Mamma skulle ha ett par vita converse också så de blev en full bil hem hehe:)
 
De är även nått fel på min mobil. Den drar hur mycket batteri som helst och de var efter att ja raderat massa bilder och fixat som den blev så. Tror att de är något program eller liknande som drar en massa men ja kan inte komma på vad..
 
Kan heller inte vänta med att helmligheten som hållit på i så länge antagligen blir officiel i slutet av nästa vecka i stället för i början av december:D Can´t wait!!!
 
 
De bliv ju som sagt Obama och empire lyste upp blått. hade de blivit Romney hade de lyst rött
 
 
Snöat har de gjort också.. De stannade bara ett par dagar som tur!
 
 
 
Ibland saknar ja detta.. Jag hade trotts allt världens finaste polle! <3
 
 
 
 
 
/Alexandra Wadström
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se